Adana Demirspor’un 2. etabı başladı

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor’un 2. etabı başladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2016 17:07

Adana Demirspor’un 2. etabı başladı

Haberin Devamı

ADANA (DHA) PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un 2. etap çalışmaları Kızılcahamam’da başladı.

Akşam saatlerinde toplanan mavi lacivertliler, düz koşu ve ısınma hareketleri yaparak günü tamamladı. Takımın yeni transferlerinden Sercan Kaya da antrenman da yer alırken, Teknik Direktör Erkan Sözeri 2. etapta hazırlık maçlarının sayısının artacağını ve yoğun temponun kendilerini beklediğini söyledi. Sabah da antrenmana çıkan takım kuvvet çalışırken, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı. Patalya Otel’de konaklayan mavi lacivertli ekip tam kadro sahada yer alırken, oyuncuların morallerinin yüksek olduğu görüldü.

GRBİC KAMPA KATILDI



Adana Demirspor’un Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’dan sezon sonuna kadar kiraladığı Petar Grbic de ayağının tozuyla ilk idmana çıktı. Yeni takım arkadaşlarıyla tanışan Karadağlı sağ kanat oyuncusu Sercan Kaya ile birlikte düz koşu yaptı. Geçtiğimiz yıllarda Olympiakos ve Partizan gibi takımların formasını terleten 27 yaşındaki başarılı oyuncu, Türkiye’de şu ana kadar sadece Akhisar’da oynadı. Geçen sezon 12 Süper Lig maçına çıkan Milli oyuncunun, 1 de golü bulunuyor.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZLERİ DEVAM EDİYOR



Öte yandan takımın kampında geleneksel hale gelen doğum günü kutlamaları devam ediyor. Bu kez de tecrübeli file bekçisi Emrullah Şalk için akşam yemeğinin ardından pasta kesildi. 29 yaşına giren Emrullah arkadaşlarının doğum gününü unutmadığı için teşekkür ederken, sakatsız ve başarılı bir sezon dileğinde bulundu. Kendisini ilk kutlayan isim olan teknik patron Erkan Sözeri ise, Emrullah’ın yeni yaşını kutlayarak, ‘Nice sağlıklı senelere’ temennisinde bulundu.

14 Temmuz tarihinde Kızılcahamam’da yeni sezon hazırlıklarına başlayan ve 2 gün izin verilen Adana Demirspor’da, 2. etap çalışmalarını da burada tamamlama kararı alındı.

DHA(AP) 30.7.2016 FOTOGRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!