Adana Demirspor hazırlıklarını tamamladı

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor hazırlıklarını tamamladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 17:25

Adana Demirspor hazırlıklarını tamamladı

Haberin Devamı

ADANA (DHA) TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Balıkesirspor maçı hazırlıklarını yaptığı son antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.
Aytaç Durak Tesisleri'nde teknik patron Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda oyuncuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti.
Engin İpekoğlu hafta boyunca tüm planlarını galibiyet üzerine yaptıklarını söylerken oyuncularının performanslarından memnun olduğunu belirtti.
Rakiplerinin iyi bir takım olduğunu dile getiren İpekoğlu, "Play-Off peşinden koşacaksak bu maçı kazanmak zorundayız, bu da bir gerçek. Bu maçın kazandığımız taktirde iddiamız Play-Off doğrultusunda devam eder, ancak alacağımız bir beraberlik ya da mağlubiyet ile Play Off'a veda etmek zorunda kalabiliriz. Bu anlamda baktığınız zamanda kazanmak zorundayız. Seyircilerimizin desteğine de açıkcası ihtiyacımız var. Mersin İdmanyurdu maçında olan ve Passolig'i olan bütün taraftarlarımızı da özellikle bu maçta yanımızda olmalarını istiyoruz" dedi.
Kulüp Başkanı Sedat Sözlü de takımın akşam üzeri yaptığı antrenmanda yer alarak teknik heyet ve oyuncularla yakından ilgilendi, 'Her zaman yanınızdayız' mesajı verdi. Başkan Sözlü, Balıkesirspor maçında istedikleri sonuca ulaşacaklarını ifade ederek herkese güvendiğini söyledi.
Bu arada sakatlığı süren Serkan Yanık ve Timuçin Aşçıgil ile cezalı Waldison zorlu maçta forma giyemeyecek. Adana Demirspor-Balıkesirspor maçı saat 16:00'da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak.  Karşılaşmayı Erkan Engin yönetecek. 
DHA(AP)24.2.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!