Adana Demirspor Başkan adayı Ateşoğulları iddialı

Güncelleme Tarihi:

Adana Demirspor Başkan adayı Ateşoğulları iddialı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2017 13:43

Adana Demirspor Başkan adayı Ateşoğulları iddialı

Haberin Devamı

Adnan POYRAZ/ADANA(DHA)TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un 30 Mayıs'a ertelenen olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olan Nilay Ateşoğulları, hedeflerini açıkladı.
Adana Demirspor sevdalısı olduğunu ve seçilmesi halinde Adana Demirspor'da devrim yapacaklarını anlatan Ateşoğlulları, projelerini kurumsal kimlik ve markalaşma, vergi avantajından yararlanma, profesyonel yönetimin şartlılığı, şirketleşerek büyümenin sağlanması, ve alt yapıda değişikliliğin gerekliliği başlıkları altında anlattı.
Adana Demirspor'un öncelikle kurumlar ile kişilerin egemenliğinden kurtarılması gerektiğini ifade eden Ateşoğulları şöyle konuştu "Biz kulübe cebimizden para vermeyeceğiz, projelerimizle para bulacağız. Bu paralar da kulübe doğrudan hibe edilecektir. Kulübün mevcut ve öncelikli borçlarını biliyoruz, buna görede tedbirimizi aldık. Seçilmemiz halinde takımın yarışmacı kimliğini sürdüreceğiz ve 2018 Aralık ayında da borçlarını sıfırlayacağız."
Ateşoğulları, tüzüğe göre kendisinin tek başkan adayı olduğunu, başka adayın çıkmasının söz konusu olmadığını da belirterek "Yeni bir isim genel kurulda karşımıza çıkarsa durum tüzüğe aykırılık teşkil eder, bizde hukuksak olarak gereğini yaparız" dedi.
AP(AP)24.5.2017 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!