Adana Büyükşehir, lösemili çocuklar moral verdi

Güncelleme Tarihi:

Adana Büyükşehir, lösemili çocuklar moral verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2018 12:03

Adana Büyükşehir, lösemili çocuklar moral verdi

Haberin Devamı

ADANA,(DHA)- ADANA’da kanser tedavisi gören vatandaşların hastanelere ulaşımını özel donanımlı ambulanslarla ücretsiz olarak sağlayan Adana Büyükşehir Belediyesi, lösemili çocuklara moral etkinliği düzenledi.
Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası etkinlikleri kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Fatih Karayandı, Aile ve Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Selma Duygun, görevli personel ile birlikte Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’nde lösemi tedavisi gören çocukları ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi bürokratları, Balcalı Hastanesi yöneticileriyle birlikte lösemili çocuklara moral vermek amacıyla müzikli, danslı etkinlik düzenledi. Fatih Karayandı ve Selma Duygun, lösemili çocuklara oyuncaklar hediye ederken, hazırlanan yaş pastayı birlikte kesip, ikram etti.
Daire Başkanı Fatih Karayandı, evde bakım ve evde sağlık hizmetlerinin yanı sıra vatandaşların sağlık merkezlerine ulaşımı için ücretsiz ambulans hizmeti verdiklerini belirtip, "Lösemili çocuklarımız ve erişkin bireyleri ambulanslarla evlerinden alıp, tedavileri yapıldıktan sonra yeniden ikametlerine ulaştırıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!