Adana Askispor'dan Hidayet Türkoğlu'na hayırlı olsun ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Adana Askispordan Hidayet Türkoğluna hayırlı olsun ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 14:33

Adana Askispor'dan Hidayet Türkoğlu'na hayırlı olsun ziyareti

Haberin Devamı

ADANA (DHA) BİLYONER.COM Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana Askispor Başkanı Rahmi Pekar ve Genel Menajer Fatih Yücel, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı'na seçilen Hidayet Türkoğlu'nu ziyaret etti.
Pekar, “Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurulda Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı seçilen Hidayet Türkoğlu'nu tebrik ediyorum. Hidayet Bey yıllarca sporcu kişiliği ile uluslararası ün yapmış ve ülkemizin gururu olmuş bir kişidir. İnanıyorum ki sporculuk hayatındaki başarılarını ve birikimlerini artık TBF Başkanı olarak devam ettirecektir" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dilye getiren Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu da, şunyarı söyledi “Adana Askispor'un ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Yıllardır basketbola yatırım yapıyorlar. Özellikle Adana'da yapımı devam eden Adana Askispor Tesisleri projesini yakından takip ediyorum. Bu tesis tamamlandığında ülkemizin seçkin ve modern spor salonlarından birisi olacak. Başarılarının devamını diliyorum."
Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar, Hidayet Türkoğlu'na Adana'dan getirdikleri el dokuması kilim hediye etti. Pekar aynı zamanda TBF Genel Koordinatörü olarak göreve başlayan Ömer Onan'a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

DHA(AP) 9.11.2016 FOTOGRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!