Adana ASKİ, Galatasay Odeabank maçına hazır

Güncelleme Tarihi:

Adana ASKİ, Galatasay Odeabank maçına hazır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2015 16:00

- Genel Menajer Yücel: "Galatasaray'ı Türkiye Kupası'nda yendik ve finale çıktık ama lig maçları turnuva maçlarından farklı. Ligde şu ana kadar sahamızda mağlubiyetimiz yok, bunu sürdürmek istiyoruz"

Haberin Devamı

ADANA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin (TKBL) 10. haftasında, sahasında Galatsaray Odeabank ile karşılaşacak Adana ASKİ, maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kulübün Genel Menajeri Fatih Yücel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kadınlar Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray Odebank'ı 57-51 yenerek yarı finale çıktıklarını anımsattı.

Finalde Fenerbahçe'ye mağlup olduklarını ve turnuvayı ikinci tamamladıklarını vurgulayan Yücel, "Artık Türkiye Kupası maçları bitti ve lige odaklandık. Yarın Galatasaray ile karşılaşacağız ve bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığımız son antrenmanla tamamladık" diye konuştu.

Antrenörleri Kaan Artun'a ve oyuncularına güvendiklerini ifade eden Yücel, şunları kaydetti:

"Galatasaray'ı Türkiye Kupası'nda yendik ve finale çıktık ama lig maçları turnuva maçlarından farklı. Ligde şu ana kadar sahamızda mağlubiyetimiz yok, bunu sürdürmek istiyoruz. İyi basketbol oynayacağız ve Adanalıların da desteğiyle maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Galatasaray halen ligin en büyük şampiyonluk adaylarından biri ama galip gelerek üst sıralara çıkmak istiyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!