Adalet yürüyüşünde annesini yalnız bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Adalet yürüyüşünde annesini yalnız bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2017 17:45

Adalet yürüyüşünde annesini yalnız bırakmadı

Haberin Devamı

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı'yı, katıldığı Adalet Yürüyüşü'nde kızı Handegül de yalnız bırakmadı. Lise öğrencisi 14 yaşındaki Handegül Basmacı, Adalet Yürüyüşü'nün Çamlıdere-Bolu etabında, eline 'Adalet' yazılı döviz alarak annesiyle birlikte yürüdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı Adalet Yürüyüşü'ne katılan CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı'ya lise öğrencisi kızı 14 yaşındaki Handegül Kayhan sürpriz yaptı. Yürüyüşün Ankara çıkışında Çamlıdere-Bolu etabında destek vermek amacıyla yürüyüş bölgesine gelen Handegül Kayhan, annesine eşlik etti. Kızını karşısında gören CHP Milletvekili Melike Basmacı, kısa bir şaşkınlık yaşadı, sonrasında kızıyla birlikte yürüdü. Eline 'Adalet' yazılı döviz alan Handegül Kayhan, annesine destek vermek amacıyla yürüyüşe katıldığını söyledi.

Yürüyüşün toplum genelinde kabul gördüğünü ve geçilen her yerde vatandaşların büyük desteğinin olduğunu söyleyen Melike Basmacı, "Bu yürüyüşle demokrasi, basın özgürlüğü ve insan hakları anlamında önemli adımlar atılıyor. Yürüyüşümüze katılmak isteyip katılamayan herkesin gönlünün bizimle olduğunu biliyoruz. Adalet isteyen herkesin bizimle olduğunu, yüreklerinin bizimle çarptığını biliyoruz. Ülkemizin üzerindeki kara bulutların dağıtılması için adımlıyoruz. 14 yıldır ülkemizi yönettiğini iddia eden partinin isminde adalet var. Ama bu sadece isimde kaldığını herkes biliyor. Yaptığı uygulama ve icraatların adalet ve insan haklarından uzak olduğu gerçektir. Herkes için lazım olan adalet, 14 yılda yapılan uygulamalarla tamamen içi boşaltıldı" dedi. Basmacı, kızının da yürüyüşe katılarak kendisine destek vermesinin kendini mutlu ettiğini söyledi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!