Adalet yerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Adalet yerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2017 15:21

Trabzonspor’dan ayrılma sürecinin o dönem ki teknik direktörden kaynaklı olduğunu dile getiren futbolcu, “Ben iyi niyetliydim ama karşı taraftan bunu göremedim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Osmanlısporlu futbolcu Özer Hurmacı, Trabzonspor Kulübü ile arasındaki anlaşmazlık nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulunun kendisine verdiği 6 ay men cezasının TFF Tahkim Kurulu tarafından kaldırılmasına ilişkin olarak, “adalet yerini buldu” ifadelerini kullandı.
Trabzonspor’da kendisine mobbing uygulandığını ileri süren Özer, şöyle konuştu:
“Yaklaşık 1,5 senedir bu dava sürüyor. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu facia bir karar aldı. Aleyhime bir karar çıktı. Tahkim Kurulu’nda adalet ve hak yerini buldu diye düşünüyorum. Bu davada mağdur olan kişi bendim. Bu da gerçeğe yansımış oldu. 25 Nisan 2016’da, 5 arkadaşımla birlikte kadro dışı bırakıldık. Ondan sonra takımdan ayrılma sürecimiz oldu. Biz her zaman iyi niyetli yaklaştık. Feda başlattılar, feda ettik. Kadro dışı bırakıldıktan sonra iyi yönde karşılıklı anlaşma kapsamında adım atan taraf biz olduk. Maalesef Trabzonspor Kulübü yöneticileri ve başkanı bizim gibi iyi niyetli olmadı.”

Haberin Devamı

KULÜBÜM BANA DESTEK OLDU

“7 Temmuz 2016’da kulüpten telefon geldi. ‘Kulübe gelin sözleşmeyi feshedelim’ dediler. İçeride sadece 1 aylık maaşım vardı. ‘O maaşın kalsın. Karşılıklı anlaşalım, feshedelim’ dediler. Ben de bunu kabul ettim. Trabzonspor’dan ayrılmak ne kadar zor da olsa kabul ettim. İşlerin lehimize gitmediğini fark ettim. O dönemin teknik direktörü bizi takımda görmek istemiyordu. Karşılıklı fesihnameyi imzalamamıza rağmen karşı taraftan bir haber gelmedi. Sonrasında karar değiştirdiklerini söylediler. Tekrardan bizden bonservis talep ettiklerini ve kadro dışı futbolcularla idmana çıkmam söylendi.”
“Karşılıklı fesihnameyi ben imzaladım ama onlar imzalamadı. Sonradan karar değiştirdiler. Böylelikle iş transferin son gününe kadar sürdü. Dolayısıyla bana haklı bir fesih nedeni doğmuştu. Ona güvenerek ben de sözleşmemi tek taraflı feshettim ve transferin son gününde Akhisar Belediyespor ile sözleşme imzaladım.”
“Trabzonspor’un maddi olarak bana bir ödemesi olacak. Tahkim Kurulu, Trabzonspor Kulübüne yaklaşık yüzde 50 hakkaniyet indirimi yaptı. Türkiye’deki profesyonel futbolcuların federasyona güveni artmış oldu. Sadece güçlünün kazanmadığının görüldüğü bir dava oldu. Osmanlıspor bu süreçte bana büyük destek verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!