Adalet Ve Kalkınma Partisi Milletvekili Adayı Sami Dedeoğlu’ndan Develi Derneğine Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Adalet Ve Kalkınma Partisi Milletvekili Adayı Sami Dedeoğlu’ndan Develi Derneğine Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 11:14

DEVELİLİLER DERNEĞİ

Ak Parti milletvekili adayı Sami Dedeoğlu, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Ak Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan Develililer Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Beraberindeki heyetle birlikte derneğe gelen Sami Dedeoğlu ziyaretinde, dernek Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın ve dernek üyeleri hazır bulundu.
Dernek Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın yaptığı konuşmada “26. Dönem milletvekilliği seçimlerinin 1. Kasım 2016 tarihinde yapılacak, bu seçimde hemşehrimiz Sami Dedeoğlu da aday, kendisi hayırseverliği ile tanınan bir hemşehrimizdir" dedi. Başkan Özyalçın konuşmasında dernekleri hakkında ayrıntılı bilgi aktararak, seçimlerin ülke ve Develi için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yaptığı konuşmada ise Sami Dedeoğlu’nun Develi’de Seyrani kampüsünde bulunan fakülte binalarının yapımında büyük katkısının olduğunu söyledi. Konuşmasında Kayseri’de bulunan hemşehrileriyle bir arada bulundukları için mutlu olduklarını belirten Cabbar yaklaşan seçimlerin memlekete hayırlar getirmesi dileğinde bulundu.
Ak Parti milletvekili adayı Sami Dedeoğlu ise konuşmasında, İstanbul Develiler Derneğinde 13 yıl başkanlık yaptığını belirterek, bu süre içinde birçok öğrenciye burslar vererek, sosyal çalışmalar yaptıklarını anlattı. Kendisinin doğduğu topraklardan hiçbir zaman kopmadığı belirten Dedeoğlu, Develi ilçesinde bulunan Seyrani Ziraat Fakültesi ve meslek yüksekokul binalarının yapımında katkılarının olduğunu, Develi ilçesine ve Kayseri’ye hizmet için hazır olduğunu ifade etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!