Adalet

Ne şiş yansın ne kebap. Ne güzel değil mi beyler? Yanan takım hep Beşiktaş olsun. TFF yönetimi değişti de ne değişti? Yıldırım Demirören eski takımına destek çıkamıyor. Yani destek beklediğimiz falan da yok ama diğer takımlara yapılan muameleyi bizde istiyoruz.

Haberin Devamı

Dün akşam profesyonel disiplin kurulu Beşiktaş’ a 2 maç seyircisiz oynama cezası daha verdi. Elleri kolları dert görmesin o cezaları verenlerin. Ama o cezayı verenlerin hiç ama hiç adil olduklarına inanmıyorum. İnanan var ise çıksın desin. Bu sezon aynı olaylardan dolayı, aynı verilen bir ceza daha benim bildiğim kadarıyla yok. Kimisi kötü tezahüratlardan 2 maç ceza alırken, kimileri disiplin kurulunca cezaya bile gerek görülmüyor.

 

Bazı futbolcular ırkçılık yaptıklarında 2 maç ceza alırken bazıları da dirsek attı diye 3 maç alıyor. Dirsek atmak mı daha kötü bir suç yoksa bir insana derisinden dolayı hakaret etmek mi ?ÂKimi futbolcuların cezaları indirilirken ben bu sezon BeÅŸiktaş’ ın itiraz ettiÄŸi hiçbir baÅŸvurununÂgerçekleÅŸtiÄŸini görmedim. Sn. Demirören sizden torpil deÄŸil ADALET istiyoruz. Bakın, BeÅŸiktaÅŸ bu sezon 17 cezada (parasal birleÅŸtirilmiÅŸler hariç)1.028.750 tl ceza öderken, Fenerbahçe 17 cezada 625.000 TL ve Galatasaray ise 14 cezada sadece 221.000 tl para cezasına çarptırılıyor. Alın size ADALET…

 

Haberin Devamı

Ve bu sezon Beşiktaş’ a 6 maç seyircisiz oynama cezası verilirken Fenerbahçe’ ye 3 maç ve ne hikmet ise Galatasaray ‘ a hiç saha kapama cezası verilmiyor. Alın size başka bir ADALET…

 

Bakın burada ben Beşiktaş ve diğerleri diye bir kıyaslama yapmıyorum. Kimse yanlış anlamasın. Bunları yazmamda ki amaç sadece disiplin kurulunun tutarsızlığı. Üzerlerinde değişik renkte formaları ile oturan disiplin kurulu üyelerinin, ceza verirlerken ADİL olduğunu düşünmüyorum ve düşünmeyeceğimde.

 

Bu sezon Beşiktaş için her türlü kötü geçtiyse de, kimse Beşiktaş’ ın hakkını yiyemez. Bizler sadece ADELET istiyoruz. Bu işi profesyonel olarak yapamıyorsanız, tuttuğunuz takımın gözüyle dünyayı aynı renkte görüyorsanız çıkın gidin. Lekelenmiş veya lekelenmeye çalışılan Türk futbolunu daha da lekelemeye çalışmayın.

 

Haberin Devamı

Adaletin kuvvetli, kuvvetlilerin de adaletli olmaları gerekir.Â(Blsise Pascal)

 

Haksızlığa sapıp bütün insanların senin peşinden gelmeleri yerine, adaletli davranıp tek başına kalman iyidir. Mahatma Ghandi

 

Belki bugün deÄŸil, bu sezon deÄŸil ama bugün ihtiyaç duymadığın o adalet ileride sizlere deÂmutlaka gerekecektir. BeÅŸiktaÅŸ olarak tek başımıza kaldık.

 

Not : Verilen TFF resmi internet sitesinden alınmıştır.

Yazarın Tüm Yazıları