Acun Ilıcalı’dan sosyal medyayı sallayan iddiaya açıklama!

Güncelleme Tarihi:

Acun Ilıcalı’dan sosyal medyayı sallayan iddiaya açıklama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 07:34

Survivor'da büyük heyecan devam ediyor... 26 Nisan 2016 Salı gecesi yapılan son SMS oylamasında Tuğba Özay elenmişti. Survivor'da ilk kez bir elemeninin SMS sıralaması sonuçları internette yayınlanmamıştı. Acun Ilıcalı SMS hakkında yapılan spekülasyonlara cevap verdi. İşte Survivor’ın yayınlanan noter onaylı 26 Nisan 2016 tarihli SMS sıralaması sonuçları...

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı Survivor'da SMS sonuçlarının açıklanmadığı için  sosyal medyada dolaşan iddialara cevap verdi. Ilıcalı ayrıca 26 Nisan SMS oylama sonuçlarını da açıkladı. SMS oylamasının en güvenli sistem olduğunu ve manipülasyon ihtimalinin olmadığını açıklayan Ilıcalı “Biz kendimizi 3 GSM operatörüne teslim ettik” dedi. 

Acun Medya bugün SMS sıralaması sonuçlarını yayınladı. Survivor elemesine çıkan 4 ismin sıraması bir gün gecikmeli olarak yayınlandı.  Ancak son elemenin SMS sıralaması birincisi Serkay Tütüncü çıktı.

İşte Survivor’ın yayınlanan noter onaylı 26 Nisan 2016 tarihli SMS sıralaması sonuçları;

1. Serkay Tütüncü 2. Semih Öztürk 3. Gizem Kerimoğlu 4. Tuğba Özay

SMS oylamasının en güvenli sistem olduğunu ve manipülasyon ihtimalinin olmadığını açıklayan Ilıcalı “Biz kendimizi 3 GSM operatörüne teslim ettik” dedi. 

“Survivor’daki oylama sisteminde SMS oylamasının sebebi manipülasyonu önlemektir. Bugün elektronikte başarılı arkadaşların o yeteneklerini oylama üzerinde kullanmamaları için kullanmaması için Türkiye’de tek sağlıklı oylama sistemi vardır o da sms oylamasıdır. Bugün biz kendimizi 3 operatöre kendimizi emanet ettik üzerine de noterimizi onaylıyor ve bize yolluyor.  En ufak bir manipülasyon olma ihtimali yok. Oyların hepsi operatörler tarafından gönderilip noterden onaylandıktan sonra bize geliyor.
Oy sayısı yüksek olduğu için 45 dakikada toplanalım da oy atalım birisine derece yaptıralım durumu Survivor’da geçerli değildir. Survivor’da oy sayısı manipüle edilemeyecek kadar çok olduğu için o anki hissiyatının oylamaya yansımasıdır. Bu oylamanın güvenli olması için seçtiğimiz bir yöntemdir. Survivor’ın jürisi seyircilerimizdir. Seyircimiz karar veriyor ve biz elemeyi yapıyoruz. Bu en güvenli yöntemdir”

Haberin Devamı

 TUĞBA ÖZAY İLK BAKIN NE YAPTI!

 

Acun Ilıcalı’dan sosyal medyayı sallayan iddiaya açıklama

Önceki akşam gerçekleşen Survivor 2016 eleme gecesinde adaya veda eden isim Tuğba Özay oldu. Dün akşam gerçekleşen konseyde Serkay, Gizem Kerimoğlu, Tuğba Özay ve Semih büyük bir heyecan yaşadı. Bu dört isimden en az oyu alan Tuğba Özay olunca yarışmaya da veda eden isim oldu. Özay yarışma boyunca başarılı bir performans sergilemiş olsa da adaya erken veda etti.
Adadan ayrılır ayrılmaz herkes onun ne gibi bir açıklama yapacağını beklerken o sosyal medya hesabından adada en çok özlemini çektiği şeyi gerçekleştirirken çekilmiş bir karesini paylaştı. Çikolata yerken çekilmiş bir kare paylaşan Özay, fotoğrafın altına şunları yazdı: “Canlarım, bir tanecik sevenlerim, dostlarım, tubistlerim, harika yüreklerim, konuşacağımız çok şey var. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Ama şimdi bir kadının asla hayır diyemeyeceği şeyi yemem gerek. Nedir? Çikolata…

BAKMADAN GEÇME!