NBA maçlarının yayın haklarını Acun Ilıcalı aldı!

Güncelleme Tarihi:

NBA maçlarının yayın haklarını Acun Ilıcalı aldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 14:47

Başarılı program yapımcısı ve TV8'in patronu Acun Ilıcalı Twitter hesabı üzerinden sporseverlerin heyecanla bekledikleri müjdeyi verdi. Ilıcalı, profesyonel basketbol ligi NBA maçlarının yayın haklarını aldığını duyurdu.

Haberin Devamı

Türkiye'nin genç ve başarılı yapımcısı Acun Ilıcalı NBA maçlarının yayın haklarını aldı. Ilıcalı, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Basketbolseverlerin haftalardır istediği NBA maçlarının yayın haklarını aldık. NBA yakında TV8’de hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Bugüne kadar ekrana getirdiği program ve yarışmalar ile her defasında başarılarına bir yenisini ekleyen Acun Ilıcalı son olarak TV8'i satın almıştı. Tüm programlarını bu kanalda yayınlayan Ilıcalı, TV8'i daha da büyüterek, Türkiye'nin en çok izlenen kanalı haline getirdi.

Başarılı yapımcı şimdi de profesyonel ve dünyanın en prestijli basketbol ligi olarak bilinen NBA maçlarının yayın haklarını aldıklarını sporseverlere müjdeledi.

NBA'de Türk yıldızları Ersan İlyasova; Orlando Magic takımında, Enes Kanter; Oklahoma City Thunder takımında ve Ömer Aşık New Orleans Pelicans takımında forma giyiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!