İşte Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın düğün görüntüleri... Gözyaşlarını tutamadı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 07:27

St. Tropez'de nikah masasına oturan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın düğünleri gerçekleşti. Çiftin düğün görüntüleri basınla paylaşıldı. Özellikle Şeyma Subaşı'nın duygusal paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Acun Ilıcalı'nın eşini takdim ettiği anlar ise dikkat çekiciydi... İşte Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın düğün görüntüleri

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın düğünü sosyal medyada büyük ilgiyle takip edildi. Bir gün önce resmi olarak evlenip ertesi günde düğünlerini yapan çift görkemli bir törenle dünya evine girdi. İşte Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın düğününden muhteşem fotoğraflar ve görüntü

Fransa-Marsilya'da nikah masasına oturan Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, bu akşam St. Tropez'de düğün yaptı. Gelinliğini Instagram hesabından paylaşan Şeyma Subaşı, "Şu anda neler hissettiğimi buradan anlatmak pek samimi gelmiyor.. Keşke kalbimi ve beynimden geçenleri okuyor, görüyor olsaydınız." notunu düştü. Düğünde davetlilere seslenen Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı'yı takdim ederken "Instagram fenomeni değerli eşim Şeyma Ilıcalı" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Bir gün önce nikah töreni yapan çiftin düğün töreninde sembolik olarak nikah töreni de yapıldı. Törende nikah memurluğu görevini Eser Yenenler üstlendi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’na sembolik nikah töreninde kızları Melisa’de giydiği gelinlikle anne babasına eşlik etti.

Haberin Devamı

EŞİNİ FENOMEN OLARAK DAVET ETTİ

Eser Yenenler gecenin aynı zamanda sunuculuğunu yaparken sahneye Acun Ilıcalı’yı davet etti. Gelini sahneye Acun Ilıcalı ilginç bir anonsla çağırdı.

Ilıcalı “Benim için çok çok özel bir gün ama asıl bugünü yaşayan biri var o ınstagram fenomeni alkışlarınızla değerli eşim Şeyma Ilıcalı geliyor” diyerek eşini sahneye davet etti.

Çiftin nihahı sembolik olarak kıyıldıktan sonra Acun Ilıcalı eşini öperek kutladı. Şeyma Subaşı’nın Vera Wang marka gelinlik tercih etti.

Haberin Devamı

“KEŞKE BEYNİMDEN GEÇENLERİ OKUYOR OLSAYDINIZ”

Instagram hesabından gelinliğini paylaşan Şeyma Subaşı, şunları yazdı:

"Şu anda neler hissettiğimi buradan anlatmak pek samimi gelmiyor.. Keşke kalbimi ve beynimden geçenleri okuyor, görüyor olsaydınız.

Hayatta her şeyin kader olduğuna inanan biri olmuşumdur. Bunu da ara ara sizlerle paylaşmışımdır.. İlişkim boyunca herkes gibi hem üzüldüm hem mutlu oldum ama ben herkesden çok daha güçlü durdum çünkü ne yaşarsam yaşayayım sağlıktan, aileden, arkadaştan daha önemli bir şey olmadığının bilincinde oldum...

Allah'ın benim için çizdiği bu yolda benim yanımda olan bana başından beri inanan-güvenen ailem ve arkadaşlarım sizi o kadar çok seviyorum ki!!!!! Sizlere sahip oldugun için o kadar cok şanslıyım ki!!! Yine unutmadan! Canımsınız!"

Haberin Devamı

İşte Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşının düğün görüntüleri... Gözyaşlarını tutamadı

DÜĞÜNE ÜNLÜ AKINI

Nikah törenine Murat Boz, Hadise, Hacı Sabancı, Murat Dalkılıç, Alp Kırşan, Gül Gölge gibi bir çok ünlü isim katıldı. Ünlü beach kulüp Bagatelle’deki düğüne 250 kişi katıldı.

Düğünden sonra davetliler Byblos Otel’in içindeki Cave isimli kulüpte sabaha kadar süren partide eğlendiler.

 

İşte Şeyma Subaşı'nın gelinliği...

İşte Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşının düğün görüntüleri... Gözyaşlarını tutamadı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!