Açlık Oyunları: Nerede kalmıştık?

Güncelleme Tarihi:

Açlık Oyunları: Nerede kalmıştık
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2015 10:31

Açlık oyunları serisinin son filmi 'Alaycı Kuş:Bölüm 2' de Katness Everdeen Panem'e baş kaldırıyor

Haberin Devamı

Açlık Oyunları serisinin ve Katness Everdeen’in hayranları bana bozulacak belki ama son filmi izlerken içimden sık sık “oh, iyi ki bitiyor, bu son” dediğimi çok iyi hatırlıyorum.

Gerçekten de çevire çevire, uzata uzata aynı şeyleri izlemekten çok sıkılmışım. Özellikle böle böle çoğalttıkları dizi tadı veren son filmlerden. Alaycı Kuş Bölüm 2’yi izlemeye girerken birbirimize “İlk filmin sonunda nerde kalmıştık, ne oluyordu?” diye soruyorduk. Kimse hatırlayamadı!Sonra kaldığı yer neresiyse artık işte ordan izlemeye başladık.

Açlık Oyunları: Nerede kalmıştık

Katniss Everdeen’in derdi Başkan Snow’la. Panem halkının özgürlük mücadelesini kazanmasına yardımcı olmak için Katness’ın yakın arkadaşları Gale, Finnick, Peeta ve bir grup hayatlarını tehlikeye atarak 13. Bölge’den ayrılıyorlar.

 

Haberin Devamı

Peeta’nın elleri kelepçeli şekilde katıldığı yolculukta düşmanlar, duygusal ikilemler, zor tercihler onları yalnız bırakmıyor. Dünyayı değiştirecek güce sahip olan bir kadın kahramana sahip olan serinin bu son bölümünde de bizi en fazla etkileyen kuşkusuz Katness karakteri oluyor.

 ‘Açlık Oyunları: Alaycı Kuş Bölüm 2’nin en önemli tarafı kadrosu. Filmde, Oscar ödüllü Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson, Elizabeth Banks, Oscar ödüllü Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Willow Shields, Sam Claflin, Jena Malone, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Oscar ödüllü Julianne Moore, Mahershala Ali, Natalie Dormer, Wes Chatham, Elden Henson ve Evan Ross rol alıyor. 

AÇLIK OYUNLARI: ALAYCI KUŞ  FRAGMANI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!