"Aciz duruma düştüğüm bir maç..."

Güncelleme Tarihi:

Aciz duruma düştüğüm bir maç...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2012 00:11

PTT 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü, Gaziantep BŞB karşısında aciz duruma düştüklerini söyledi.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise teknik direktörlük kariyeri boyunca bu kadar üzüldüğü, bu kadar hayal kırıklığı yaşadığı ve aciz duruma düştüğü bir maç hatırlamadığını ifade etti.

Gaziantepspor Büyükşehirspor'u oyuna kendilerinin dahil ettiğini aktaran Özköylü, şöyle konuştu: “Bu kadar üzüldüğüm, bu kadar hayal kırıklığı yaşadığım, saha içinde aciz duruma düştüğüm bir maç hatırlamıyorum. Bugün ne olduğunu anlamadım, rüya gibiydi. Takımın rakibe pozisyon vermesi, hata yapması akıl alacak gibi değil, şaşkınlık içerisindeyim. Antrenörlük kariyerimde 5 ya da 6 maçta 3 gol yedim. Hazırlık maçında bile benim takımım 3 gol yemez, belki bugün 3 değil 6 ya da 7'de yiyebilirdik. Rakibe öyle fırsatlar verdik ki 1-0 öne geçen bir takım bu kadar saçma sapan, bu kadar aptalca hatalar yapamaz. Bu kadar çok top kaybı yaparak rakibi oyunun içine sokamaz.”

Bireysel hataların sonlarını hazırladığını dile getiren Özköylü, şunları kaydetti: “Benim takımım böyle olmamalı. Bunun sorumlusu benim, düzeltecek olan da benim. Demek ki bir yerlerde hatalar var. İlk 3 maçta aldığımız sonuçlar bizi biraz erken havaya sokmuş, herkes kendi adına dersler çıkaracak. 'Her musibette bir hayır vardır' derler, biz de bu musibetten dersler çıkaracağız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!