Açılışı Deniz Berdan yaptı

Güncelleme Tarihi:

Açılışı Deniz Berdan yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 15:25

41 tasarımcının koleksiyonlarını aynı çatı altında bir araya getiren Gizia Gate mağazası kapılarını Deniz Berdan ve kızı Begüm Berdan’ın defilesiyle önceki gün açtı.

Haberin Devamı

41 tasarımcının koleksiyonlarını aynı çatı altında satışa sunan multibrand konsept mağazası Gizia Gate, Nişantaşı’nda açıldı. Mağazanın açılış davetinde Deniz Berdan ve kızı Begüm Berdan’ın “Peace Love And Brainzzz” adını verdikleri yeni koleksiyonları da tanıtıldı.

Açılışı Deniz Berdan yaptı



Davete Feryal Gülman, Işıl Reçber, Pınar Altuğ, Özge Ulusoy, Ahu Yağtu, Eliz Sakuçoğlu, Gül Gölge Saygı, Başak Dizer, Deniz Marşan, Lara Sayılgan, Ahu Orakçıoğlu ve Ayşe Kucuroğlu gibi birçok ünlü isim katıldı. 

Açılışı Deniz Berdan yaptı

Haberin Devamı

Deniz Berdan ve Begüm Berdan’ın 90’ların gotik kültüründen ilham alarak tasarladıkları koleksiyon, konuklardan büyük ilgi gördü. 

Açılışı Deniz Berdan yaptı

Nasıl hissettiysem öyle davrandım

Eliz Sakuçoğlu, sevgilisi Beran Benan’la çok konuşulan fotoğrafı hakkında açıklama yaptı. Instagram hesabında sevgilisiyle seksi pozunu paylaşan Sakuçoğlu, “Nasıl hissettiysem öyle davrandım. O an yardımcım öyle bir anımızı yakalamış. Ben de beğenip paylaştım, başka bir niyetim yoktu, hislerimi yansıtmak istedim” dedi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!