Açılışa özel tasarım sergisi

Güncelleme Tarihi:

Açılışa özel  tasarım sergisi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 16:18

Dünyaca ünlü tasarım markaları Türk tüketici ile buluşturan Mozaik, İstanbul dışındaki ilk mağazasını Ankara’da açtı. Açılışa özel olarak ilginç hikayesi olan 50 ürünün sunulduğu bir sergi açıldı.

Haberin Devamı

Ev ve ofis mobilyasına yönelik dünyaca ünlü tasarım markaları Türkiye’de temsil eden Mozaik, İstanbul dışındaki ilk mağazasını Ankara’da açtı. Cinnah Caddesi’ndeki mağazanın açılışına Ankara cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin yanısıra seçkin davetliler katıldı. Açılışa özel olarak dünyaca ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan ve ilginç hikayesi olan 50 üründen oluşan sergi, Ankaralıların beğenisine sunuldu. Açılışın ev sahipliğini Mozaik’in kurucusu Yaman Erturan ve eşi Ayşe Erturan yaptı. 

İLGİNÇ HİKAYELER

Erturan, davette konuklarla yakından ilgilenerek ürünler hakkında bilgiler verdi. 4 Aralık’a kadar devam edecek olan sergide dönemin ünlü Hollywood yönetmenlerinden Billy Wilder’ın film setlerinde dinlenebilmesi için tasarlanan ve beyzbol eldiveni görünümündeki koltuk, İspanya kralını ağırlamak ve konfor sunabilmek için 1929 yılında tasarlanan Barcelona chair gibi ürünler yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!