Açılış yenilerden

Güncelleme Tarihi:

Açılış yenilerden
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2009 00:00

Son 3 sezonundur ligin açılış maçlarında yeni transferler fileleri havalandırıyor. 2007-2008’de İstanbul BŞB’den Kerim, 2008-2009’da G.Saray’dan Kewell, 2009-2010’da ise Beşiktaş’tan Fink senenin ilk gollerini kaydetti.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’in son 3 sezonunda açılışı hep yeniler yapıyor... Takımlarına yeni transfer olan oyuncular, attıkları gollerle yeni sezona “merhaba” demeyi başardı. Fenerbahçe’den İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a transfer olan Kerim Zengin, yeni takımı ile 2007-2008 sezonun ilk sayısını kaydetmişti. 19. dakikada sahneye çıkan genç oyuncu eski takımının ağlarını havalandırarak sezonun ilk sürprizini yapmıştı.
Geçtiğimiz sezonun açılış maçında sahneye çıkan yeni transfer ise Harry Kewell’dı. Galatasaray’ın, Denizlispor ile oynadığı 2008-2009 sezonun ilk maçında fileleri havalandıran Avusturalyalı oyuncu, takımının farklı galibiyetinde başroldeydi.
Geleneği Fink sürdürdü
Yeni transferlerin açılış maçında gol atma geleneğini bu sene de Beşiktaş’ın yeni oyuncusu Michael Fink sürdürdü. Sezon başında Almanya’ın E.Frankfurt takımından alınan Fink, 2009-2010 sezonun açılış golünü kaydetti. 29. dakikada sahneye çıkan Alman oyuncu, ceza sahası dışından yaptığı şık bir vuruşla takımını öne geçirmeyi başardı.
Trabzon’un çilingiri Selçuk
Trabzonspor’un geçen sezon kadrosuna kattığı Selçuk İnan da iki senedir takımının ilk golünü atan isim. Geçen sezon takımının Ankaraspor ile oynadığı maçta fileleri havalandırmayı başaran Selçuk, takımının 2-0 kazanmasında büyük rol oynamıştı. Bu sezonda sahne alan Selçuk, Sivasspor karşısında hiç galibiyeti bulunmayan takımının kötü şansını kırmasını sağladı. Tecrübeli futbolcu, 10. dakikada yaptığı şık vuruşla takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetmişti.

Haberin Devamı

ARDA TURAN FIRTINASI

ARDA Turan fırtınası ligde de esmeye devam ediyor. Galatasaray’ın genç kaptanı, G.Antepspor maçında dümene geçti. Önce 1 gol attı. Sonra da Mustafa Sarp ve Nonda’ya gol pası vererek yıldızlaştı. Genç kaptan, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Tobol ve Maccabi Netanya karşılaşmalarında verdiği paslarla da takımına büyük katkı sağlamıştı. Arda, şimdiye kadar takımının attığı 16
golün 8’inin asistini yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!