Acılı yemeği seviyorlar

Geçtiğimiz gün Mövenpick Otel’de Hint Yemekleri Haftası adı altında bir davet verildi.

20 Şubat’a kadar Mövenpick içindeki Azzur Restaurant’ta düzenlenecek olan Hint Yemekleri Haftası’nın açılışına Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü Richard Appelbaum ve Hindistan Başkonsolosu Dr. Reenal Pandey ev sahipliği yaptı. Appelbaum ve Başkonsolos Pandey Hint Yemekleri Haftası’nın gelirinin bir kısmının UNICEF’e bağışlanacağını belirttiler. Geceye, beş aydır birlikte olan Ceylan Pirinçcioğlu ve Meltem Tahrancı da katıldı. Hindistan Başkonsolosu Reenal Pandey, geleneksel yemeklerden tatmaları için sevgililere sundu. İkili hakkında son bilgi ise yaz aylarında evlilik planları yaptıkları yönünde.

Sevgililere özel

14 Şubat Sevgililer Günü için Pomodoro restoran özel bir menü sunuyor. Maçka’nın yeni gözdesi ‘Pomodoro’da bu özel günü yaşamak isteyen çiftlere somon fümeli Pomodoro usulü kalpli pizzalar, ricotta peynirli ravioli, biber taneli bonfile ve yine Pomodoro’ya özel çilek soslu parfe tatlı olarak servis ediliyor. Sevgililere o gece için limitsiz içki servis ikramı var.

Reyting bizi ilgilendirmez

‘Köpek’ dizisiyle ekranlara geri dönen İpek Tuzcuoğlu, reyting savaşlarının oyunculara büyük zarar verdiğini belirtti. Reyting kavgaları sebebiyle oyuncuların çok yıprandığını ifade eden Tuzcuoğlu, ‘Reyting savaşı aslında sanatçıları ilgilendirmeyen bir savaş. Ama mecburen ilgileniyoruz. Çünkü işlerimizin geleceği ona bağlı. Zorunlu olarak reytinge bağımlı oluyoruz. Yeni karakterler yaratmaya devam edeceğim. Reyting olmasa kendi işimi çok daha özgürce yapabilirim. Bir de ürettiğiniz karakterler boşa gidiyor. Başladığınız dizi dört bölüm sonra yayından kalkıyor. Yarattığınız karakterin karşılığını alamıyorsunuz’ diyor. Üç yıldır Hakan Yangın’la aşk yaşayan İpek Tuzcuoğlu, evlilikle ilgili olarak ‘Evlenmeyi düşünmüyorum. Henüz erken. Ben zaten Hakan’la evli gibiyim. İşimle nikahlıyım. Böyle iyi gidiyor’ şeklinde konuştu.

Çocukluğunu biliyormuş

Geçtiğimiz hafta Eşi Mine Kalpakçıoğlu’ndan boşanan Sezai Taşkent ve sevgilisi Gökmen Gökbakan’dan ayrılan Melissa Mızraklı’nın aşk yaşadığı söylentileri dolaşmıştı. Beyoğlu Wanna’da geçtiğimiz gece rastladığım Mızraklı ile Taşkent’in samimiyetlerinden bu konuşulanların doğru olduğuna inanmak üzereydim ki Esin Maraşlıoğlu aradı. Kızı Melissa ile Sezai’nin eski arkadaş olduklarını söyledi. Melissa Mızraklı’nın doğduğu günü bilen Taşkent ile kızı arasında aşk olamayacağını, samimiyetlerinin sadece arkadaşlıktan kaynaklanacağını belirten Maraşlıoğlu, geçtiğimiz hafta sonunu Londra’da arkadaşlarıyla katıldığı partide geçirdi.

Ara vermedi

Selin Boronkay, dört yıldır aşk yaşadığı Onur ile yollarını ayırdı. ‘Küçük Onur’ lakaplı şarkıcıyla bir dargın bir barışık süren ilişkisine son noktayı koyduğunu arkadaşlarına anlatan Boronkay şimdilerde reklamcı Kaan Berkan ile aşk yaşıyor. Berkan ve Boronkay geçtiğimiz gece Levent Camelot Bar’da birlikte eğlendiler.

İkincide buldu

Gülbin Simitçioğlu ikinci evliliğini yaptığı Erhan Simitçioğlu’yla mutluluğu yakaladı. Geçtiğimiz hafta The Ritz Carlton Oteli’ndeki ‘Portekiz Yemekleri Haftası’nda rastladığım Simitçioğlu çiftinin yüzlerini her zaman ki gibi tebessüm kaplamıştı. İki kız annesi Gülbin Hanım, Paris’ten yeni aldığı Dior imzalı şık çantasıyla dikkat çekti. Yaşıtı hanımefendileri kıskandıracak duru güzelliğini ise mutluluğa bağlıyor Gülbin Simitçioğlu.

Nicci’de aşk şarkıları

Nedim Binler ve Altuğ Pakel ortaklığındaki Nicci restoran Sevgililer Günü’nde Melis Sökmen ve orkestrasıyla ağırlayacak konuklarını. 40 YTL menü fiyatıyla çiftleri ağırlayacak olan Şişli’deki Nicci restoran özel spesiyaliteleriyle ve Melis Sökmen’in yorumuyla sevgililere unutamayacakları bir gece sunmayı vaat ediyor...

Panini Cafe aşıkları

Ş
arkıcı Yalın, bu kadar tanınmadan önce Filiz Avunduk ile aşk yaşıyordu. Hüseyin Avunduk’un Yasemin Pirinçcioğlu ile yaptığı evlilikten olan kızı Filiz, Yalın ile ilişkisine ünlü olduktan sonra ara vermişti. Bu aşk geçtiğimiz ay yeniden alevlendi. Geçtiğimiz gece akşamı Nişantaşı’ndaki Panini Cafe’de başbaşa gördüğüm Yalın ile Filiz Avunduk’un ilişkilerine kaldığı yerden devam etme niyetlerinin olduğunu anladım.

Zengin çeşit Ritz’de

Portekiz Mutfağı, The Ritz Carlton’a Otel’e taşındı. Uzakdoğu, Afrika ve Yeni Dünya’ya uzanan zengin çeşidiyle Portekiz Mutfağı 13 Şubat tarihine kadar Air France-KLM’in katkılarıyla The Ritz Carlton otelinde beğeninize sunuluyor. Önceki akşam açılışı yapılan Portekiz Mutfağı Haftası davetine İstanbul ABD Konsolosu David Arnett olmak üzere iş ve sosyal yaşamın tanınmış simaları katıldı.
Yazarın Tüm Yazıları