Acil Sağlık Hizmetlerinin hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar paylaşıldı

Güncelleme Tarihi:

Acil Sağlık Hizmetlerinin hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar paylaşıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2018 11:37

Acil Sağlık Hizmetlerinin hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar paylaşıldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/KIRKLARELİ,(DHA)-KIRKLARELİ Devlet Hastanesi’nde düzenlenen toplantıda 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşıldı.

İl genelinde sunulan Acil Sağlık Hizmetleri ile ilgili sağlık kurum ve kuruluşları arasındaki koordinasyon ve işbirliğini sağlamak üzere Kırklareli Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda, İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) Toplantısı ve devamında İl Sevk Değerlendirme ve Denetleme Komisyon toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantı İl Sağlık Müdürü Dr. Çiğdem Cerit başkanlığında Kamu Hastaneleri Başkanlığı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı,  İlçe Sağlık Müdürlükleri, Toplum Sağlığı Merkezleri, Kamu ve Özel Hastanelerin Yönetici ve Başhekimleri,112 Komuta Kontrol Merkezi Başhekimi, Acil Servisten Sorumlu Hekimlerinin katılımları ile gerçekleştirildi.
Toplantıda İldeki 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin mevcut durumu, hizmet sunumunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri paylaşılarak, Acil Sağlık Hizmetlerinin sunumunun daha kaliteli ve etkin yürütülmesi adına kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonun sağlanması konusunda kararlar alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!