Açık Kapı Projesi Niğde’de hizmete girdi

Güncelleme Tarihi:

Açık Kapı Projesi Niğde’de hizmete girdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2018 13:13

Açık Kapı Projesi Niğde’de hizmete girdi

Haberin Devamı

Ali KADI/NİĞDE,(DHA)-İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan vatandaşların sorunlarının dinleneceği, yönlendirileceği ve çözüm aranacağı bir birim olarak faaliyete geçen 'Açık Kapı Milletin Kapısı Projesi' Niğde Valiliği’nde hizmete girdi.
Açık Kapı Milletin Kapısı projesinin tanıtımını yapan Vali  Yılmaz Şimşek konuşmasında vatandaşın devlete taleplerini daha kolay iletmesinin sağlanacağını ve tüm işlemlerin kayıt altına alınacağını söyledi.
Açık Kapı projesinin temel amacının vatandaşın taleplerinin çözüme kavuşturulması ve vatandaşın mutlu edilmesi olduğunu belirten Vali  Şimşek, "Açık kapı projesinin başlıca amacı vatandaşlarımızın kamu hizmetine daha kolay bir şekilde erişmesini sağlamaktır.  Projenin bir diğer amacı ise vatandaş memnuniyetini ve kamu hizmet kalitesini artırmaktır. Ayrıca vatandaşlarımızla devlet arasındaki karşılıklı güven ve iletişimi daha üst seviyelere çıkarmaktır.  Proje kapsamında Valiliğimizde görevli 5 personelimiz eğitimlerini tamamladı ve vatandaşlarımız tarafından gelen talep ve müracaatları alacaklar ve konuyla ilgili birimlerde takipleri yapıp, 7 iş günü içerisinde konunun sonucunu vatandaşlarımıza bildirecekler. Yine tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda bir amir birde memur bu konuyla ilgili sorumlu olacaklar. Vatandaşlarımız bizzat buradan müracaat yapacakları gibi www.acikkapi.gov.tr adresinden ve açık kapı mobil uygulamasından da müracaatlarını yapabilecekler. Bu şekilde müracaat eden vatandaşlarımıza da yine SMS yoluyla 7 iş günü içerisinde bilgi gönderilecektir" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!