'Açık Kapı Milletin Kapısı' projesi Kayseri'de uygulanmaya başlandı

Güncelleme Tarihi:

Açık Kapı Milletin Kapısı projesi Kayseride uygulanmaya başlandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2018 13:29

'Açık Kapı Milletin Kapısı' projesi Kayseri'de uygulanmaya başlandı

Haberin Devamı

Yasin DALKILIÇ/ KAYSERİ, (DHA) -  İÇİŞLERİ Bakanlığı tarafından uygulamaya konulan  ve 37 ilde faaliyete geçirilen " Açık Kapı, Milletin Kapısı" bürosu Kayseri Valiliğinde törenle hizmete açıldı.

 " Açık Kapı, Milletin Kapısı" bürosunun açılışında konuşan Kayseri Valisi Süleyman Kamçı projenin bugün itibarıyla kentte uygulanmaya başladığını söyledi.Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini kurum kurum dolaşmadan "Açık Kapı" vasıtasıyla birinci ağızdan bildirebileceklerini aktaran Kamçı, "Burada asıl amacımız vatandaşımıza yönelik hizmet kalitesini ve sunumundaki hızı arttırmak. Burası vatandaşların farklı kurumlar gezmeden problemlerini doğrudan anlatacakları bir birim." diye konuştu. Vali Kamçı, vatandaşların sorunlarının büro sayesinde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulacağını belirterek şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız istek ve şikayetlerini gerek mobil ve internet ortamıyla gerekse de bizzat buraya gelerek bildirebilecekler. Eğitimli çalışanlar burada vatandaşlarımızın sorunları dinleyecek ve hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacak. Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü SMS yoluyla da kendilerine bildirilecek. Valiliğe bağlı her kurumun bir açık kapı sorumlusu var. Bu çalışmalar da valiliğimiz ve proje sorumluları tarafından takip edilecek."

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!