Açık giyinen değil, zeki insan seksidir

Güncelleme Tarihi:

Açık giyinen değil, zeki insan seksidir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2009 13:57

Atiye, üç yıl önce henüz 17 yaşındayken girdiği müzik piyasasında yoluna “Muamma” adlı ikinci albümüyle devam ediyor. İlk çıkışından bu yana büyük değişim yaşadığını söyleyen genç şarkıcı, müzik kariyeri ve aşk hayatını anlattı, “Açık giyinen değil, kendine güvenen, zeki insan seksidir” gibi dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

ATİYE FOTOĞRAFLARI

 “Salla” şarkınız ile müzik listelerini sallamaya başladınız. Neler hissediyorsunuz?           

- “Muamma” ile güzel bir çıkış yaptım ama “Salla” daha da beğenildi. Çok mutluyum. Zaten eğlenceli bir şarkı. Herkes beğeniyor, özellikle de kızlar. Klip de çok güzel oldu.

İlk albümden bu yana Atiye’de neler değişti?

- Çok büyük değişiklikler oldu. İlk albümüm çıktığında henüz 17 yaşındaydım, Almanya’da lisede okuyordum. Müzik kariyerime çok fazla konsantre olamamıştım. Şimdiyse çocukluktan çıktım. Türkçemi geliştirdim. Eskiden çok zorlanıyordum ve yanlış bir şey söyleyeceğim diye korkuyordum. 1 buçuk senedir İstanbul’da yaşıyorum. Bir de yeni albüm için ilkine göre daha uzun süre çalıştık.

17 yaşında piyasaya ilk girdiğinizde bocalamadınız mı?


- Bu büyük ve karışık bir piyasa. Tabii ki sadece güzel şeyler yaşamıyorsunuz. Ama ben emin ellerdeyim. Arkamda iyi bir müzik şirketi var. Bir yerden başlamak gerekiyordu ve ben 17 yaşında başladım. Bundan da pişman değilim. 5 yaşından itibaren dans, piyano, şan dersleri almaya başladım. Sürekli sahnedeydim. Almanya’da bir dans grubumuz vardı. Küçüklüğümden beri bu işi yapmak istiyordum yani. Üstelik şöyle de bir avantajım var; önümde daha çok uzun bir yol var. Kendimi geliştirmek için zamanım çok. Yavaş ama emin adımlarla yürümek istiyorum.

“Salla” isimli şarkıda umursamaz, “Bile Bile”de ‘aşk kadını’ olan bir Atiye var. Peki Atiye normalde nasıldır?

- Ben çok duygusal biriyim. Ama kolay kolay bağlanamıyorum. Çünkü güven çok zaman alan bir şey. O yüzden arkadaşlık benim için çok önemli. Aileme çok düşkünüm. Dostum az ve özdür. Sevdiğim insan çoktur ama sadece iki tane çok yakın arkadaşım var.

Çok gençsiniz ve büyük bir piyasadasınız. Nasıl yaşıyorsunuz? Diğer gençler gibi mi yoksa gelen sorumluluğun belirlediği sınırlar içinde mi?

- Normal gençler gibi yaşıyorum. Her gece kulüplerde gezen biri değilim. Konserlere gitmeyi, evde yemek yapmayı, arkadaşlarımla sinemaya gitmeyi ve seyahate çıkmayı seviyorum.

Hadise de sizin gibi yurtdışından geldi. İster istemez karşılaştırmalar yapılıyor. Bunlardan rahatsız oluyor musunuz?

- Hayır olmuyorum. Çünkü yaşım genç ve yeni çıkan isimlerle böyle kıyaslamalar yapılması çok normal.

Siz de bir Türk kızı olarak, Hadise gibi Türkiye’yi Eurovision’da temsil etmek ister miydiniz?

- Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum ama bunun Eurovision ile olması şart değil. Konserler vererek, yurtdışında güzel projelere imza atarak da bunu yapabilirim.

Haberin Devamı

BENİM AŞKIM MÜZİK

Haberin Devamı

 Özel hayatınıza zaman ayırabiliyor musunuz?

- Evet... Boş zamanlarımda spora gidiyorum. Sık sık yurtdışına çıkıyorum. Çünkü ailemin yarısı orada.

Peki Atiye’nin kalbinde biri var mı?

- Yok. Benim aşkım müzik.

Sizi nasıl erkekler etkiler?

- Beni güldürebilen erkeklerden hoşlanıyorum.

 “Salla” klibinizde çok seksi bir Atiye izledik. Siz kendinizi seksi buluyor musunuz?

- Bilmiyorum. Genç, farklı ve yenilikçi giyinmeyi çok seviyorum. Bence seksilik açık giyinmek demek değildir. İçten gelen bir şey olduğunu düşünüyorum. Kendine güvenen, sempatik, zeki, olduğu gibi olan ve kendini böyle kabul eden insanlar seksi görünüyor. İlla vücudun güzel olması da gerekmiyor. Aynaya baktığımda kendime seksi demiyorum. Ama kendimi çirkin de bulmuyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!