Açığa alınan öğretmenlerden halaylı 5 Ekim kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Açığa alınan öğretmenlerden halaylı 5 Ekim kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 18:11

Açığa alınan öğretmenlerden halaylı 5 Ekim kutlaması

Haberin Devamı

Arif ARSLAN/BATMAN, (DHA) - BATMAN'da görevlerinden uzaklaştırılan öğretmenler, 5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü'nü Atatürk Parkı'nda gitar ve bağlama eşliğinde halay çekerek kutladı.
5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü'nde, daha önce görevlerinden uzaklaştırılan Öğretmenler, Atatürk Parkı'nda gitar ve bağlama eşliğinde halay çekti. Eğitim-Sen Batman Şubesi'nin organize ettiği gitar-bağlama etkinliğine eğitimciler, yakınları ve bazı vatandaşlar ilgi gösterdi. HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran da öğretmenlere destek vererek, eğitimcilerle birlikte halay çekti.
'Güçlü ve demokratik bir toplum için öğretmenlere değer ver. Statülerini geliştir', 'Öğretmenime dokunma' dövizlerinin açıldığı etkinlikte konuşan HDP Milletvekili Ayşe Acar Başaran, "Öğretmenlerin haklı davasının her zaman arkasındayız. Siz haklıydınız, çok haklı bir şey için adım attınız. Bunun sonucunda umarım devlet de aklıselime gelerek sizleri ihraç etmektense öğrencilerin arasına tekrar gönderir, tekrar bir arada olursunuz. Aslında onların sizlerin Öğretmenler gününüzü kutlaması gerekiyordu. Sizleri bundan mahrum edenleri de kınamak gerekiyor. 5 Ekim Dünya Öğretmenler Gününüzü kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!