Acıbadem Eskişehir Hastanesi 5’inci Yılını Coşku İle Kutladı

Güncelleme Tarihi:

Acıbadem Eskişehir Hastanesi 5’inci Yılını Coşku İle Kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 18:23

ENBE

Acıbadem Eskişehir Hastanesi 5’inci yılını, düzenlediği özel bir gece ile kutladı.
Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taner Güneş ve Acıbadem Sağlık Grubu Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Ahmet Şahin’in ev sahipliği yaptığı Eskişehir Rixos Thermal Otel’de düzenlenen geceye, Eskişehir Vali Yardımcısı Şakir Erden, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, hastane yöneticileri, hekimler, personel ve davetlilerin yanı sıra Acıbadem Sağlık Grubu Tıbbi Direktörü ve Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şahin ile Eskişehir eski Valisi Ali Fuat Güven de katıldı. Şarkılarıyla geceyi renklendiren Enbe Orkestrası ise izleyenlere keyifli bir gece yaşattı. 2010 yılında hizmet vermeye başlayan Acıbadem Eskişehir Hastanesi, 5’inci yaş gününü büyük bir organizasyonla kutladı.
"SAĞLIK HİZMETİ, ÇOK İYİ BİR ORGANİZASYON GEREKTİRİR"
Gecenin ev sahipliğini yapan Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Taner Güneş, açılış konuşmasına, Acıbadem Eskişehir için çok özel olan bu geceye katıldıkları için konuklara teşekkür ederek başladı. Güneş, "Bir doktor, bir başhekim olarak Acıbadem Eskişehir’de hizmet vermek çok özel bir duygu. Bu kente Acıbadem kalitesini yansıtıyoruz, 5 yıldır aynı kalitede hizmet vererek hastalarımızın ve misafirlerimizin yanında oluyoruz" dedi.
Sağlık hizmetlerinin tıpkı insan organizması gibi, mükemmel işlemesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Taner Güneş, Acıbadem’in nitelikli sağlık hizmetinin altında, karmaşık yapıları yönetebilen bu organizasyon yeteneğinin olduğunu vurguladı. Güneş, "Sağlık hizmetin her noktası titizlikle düşünülüyor, planlanıyor ve hayata geçiriliyor. Her bir bölüm bir arada mükemmel bir uyumla çalışıyor. Böylece, hastalarımızı memnun edecek hizmetler sunulabiliyor" şeklinde konuştu.
Konuşmasının sonunda sağlık hizmeti sunmanın özel bir hassasiyet gerektirdiğini belirten Prof. Dr. Güneş, geceye katılan tüm hastane personeline yüksek kalitedeki hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.
"ESKİŞEHİR’DE HİZMET VERMEK BİZİ GURURLANDIRIYOR"
Gecede bir konuşma yapan Acıbadem Sağlık Grubu Tıbbi Direktörü Prof. Dr. Ahmet Şahin, Acıbadem Sağlık Grubu’nun dünya standartlarında sunduğu kaliteli hizmet anlayışından söz ederek sözlerine şöyle devam etti:
"Bundan 5 yıl önce hastanenin lobisinde kuruluşla ilgili konuları kendi aramızda konuşuyorduk. Bir hastane açmak, gerçekten büyük bir organizasyon. Acıbadem bu organizasyonu büyük bir başarı ile gerçekleştiren bir grup. Grubun diğer hastanelerinde var olan deneyim, yeni hastanelerimize aktarılıyor. Böylece yeni hastanemiz açıldığı ilk günden itibaren, grubun diğer hastaneleri ile aynı standartta hizmet vermeye başlıyor. Bu çok mutluluk verici. Eskişehir, çok farklı kent. Dinamizmi ile havası ile gıpta ile baktığım bir kent. Acıbadem Eskişehir’in bu kentte hizmet vermesi, dinamizmine katkıda bulunması Eskişehirliler kadar bizler için de çok önemli."
"ONKOLOJİ ÜNİTESİNİN HİZMETE GİRMESİ MEMNUNİYET VERİCİ"
Gecenin konuşmacılarından biri de Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, geceye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. 5 yıl önce Acıbadem Hastanesi’nin Tepebaşı’na kurulmasını çok istediğini dile getiren Başkan Ataç, "Acıbadem, sağlık konusunda dünya ölçeğinde marka bir hastane. Doktorlar caddesinde yetişmiş bir hekim olarak, bir sağlık hizmetinin verilmesinin ne kadar önemli olduğunu bilirim. Her alanda hizmet veren Acıbadem Eskişehir Hastanesi’nde, Radyasyon Onkolojisi bölümünün de hizmete girmesi son derece mutluluk verici" ifadelerine yer verdi.
"YILLARCA HEP BÖYLE HASTANELERİMİZ OLSA DEDİM"
Gecenin son konuşmacısı, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Acıbadem’in diğer hastanelere örnek olacak bir kuruluş olduğuna dikkat çekti. Yıllarca yurt dışındaki gelişmiş hastaneleri inceleme fırsatı bulduğunu aktaran Başkan Büyükerşen, "Hep böyle hastanelerimiz olmasını istedim. Ama şimdi Acıbadem var. Geçenlerde Acıbadem Üniversitesi’ni gezme fırsatı buldum. Dünyanın en ileri ülkelerinde olmayacak donanımı var, mükemmel bir üniversite. Eğer tüm tıp fakültelerimiz Acıbadem Üniversitesi standartlarında olsaydı, sağlık hizmeti bambaşka olurdu" diye belirtti.
Acıbadem personelinin de çok iyi yetiştirildiğini ve kaliteli hizmet verdiğini söyleyen Prof. Dr. Büyükerşen, Acıbadem yöneticilerinin yanı sıra personeline de ayrıca teşekkür etti.
Gece, Behzat Gerçeker şefliğindeki ENBE orkestrasının müzik ziyafetiyle devam etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!