'Acı Tatlı Ekşi'ye Antalya'da gala

Güncelleme Tarihi:

Acı Tatlı Ekşiye Antalyada gala
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 15:41

'Acı Tatlı Ekşi'ye Antalya'da gala

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - BAŞROLLERİNİ Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı, yönetmenliği Andaç Haznedaroğlu'nun yaptığı, 'Acı Tatlı Ekşi' adlı filmin Antalya galası yapıldı.

Özdilek Park AVM'deki Cinetime Sinemaları'nda gösterime giren 'Acı Tatlı Ekşi'nin Antalya galasına oyuncular Özge Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy ve yönetmen Andaç Haznedaroğlu katıldı. Oyuncular, Antalyalıların yoğun ilgisi karşısında heyecanlı anlar yaşadı. Özel gösterim öncesi AVM girişinde izleyicilerle söyleşi yapan Özge Özpirinçci ile Buğra Gülsoy, çok severek, keyif alarak oynadıklarını söyledi.

Buğra Gülsoy, filmin içinde 'acı, tatlı ve ekşi'yi barındırdığını, bir yıl süren keyifli bir çalışmayla ortaya çıktığını, izleyen herkesin kendisinden bir şeyler bulabileceğini anlattı. Gülsoy, artık "Söz seyircide" dedi. Özge Özpirinçci de "Bu film, benim için çok güzel bir tecrübe oldu. Oyuculuğa ve aşka bakış açımı da etkiledi. Bana farklı duygular yaşattı" diye konuştu.

SİNEMA SALONUNDA SOHBET

Yönetmen Andaç Hazinedaroğlu ile oyuncular Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, sinema salonlarını da ziyaret edip izleyicilerle kısa süre sohbet etti, birlikte fotoğraf çektirdi.

'ACI TATLI EKŞİ'NİN HİKÂYESİ

Yılın ilk ve tek aşk filmi olarak bilinen 'Acı Tatlı Ekşi'de, Murat ve Duygu birbirine deli gibi âşıktır. Üniversiteden mezun olurken Murat, Duygu'ya evlenme teklif ediyor. Oysa Duygu'nun gerçekleştirmek istediği hayalleri var. Beş sene sonra yeniden birleşmek üzere bir ayrılık anlaşması yaparlar. Hâlbuki hayatın onlar için başka sürprizleri var.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!