Acer Chromebook 11 N7 tanıtıldı!

Güncelleme Tarihi:

Acer Chromebook 11 N7 tanıtıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 09:10

Acer Chromebook 11 N7, sıvı dökülmelerine karşı dirençli klavyesi, 122 cm'e kadar düşüşleri tolere edebilen sağlamlaştırılmış kasası, 12 saatlik uzun pil ömrü ve ve sessiz çalışma sağlayan fansız tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haberin Devamı

Acer EMEA Ürün Yönetimi Direktörü John Miedema şunları söyledi: “Chromebooklar birçok ülkede eğitim teknolojisinde fiilen bir standart haline geldi . Yeni Acer Chromebook 11 N7 (C731) okullarda sınıflarda ve laboratuarlarda kullanım için çıtayı daha da yükseğe koyacak.”

Cihaz,zorlu A.B.D. MIL-STD 810G askeri standardına uygunluk için sıkı testlere maruz kaldı. Bu askeri özellik testi Chromebook 11 N7'nin (C731)sağlamlığını, dayanıklılığını ve kalitesini doğrulayarak öğrenciler için eğitimin çok çeşitli mekanlarda yapılabilmesini sağlıyor.

Acer Chromebook 11 N7 (C731) üst kapağından aşağıya doğru 60 kg'lık bir gücün altından kalkabiliyor ve öğrenciler cihazı sırt çantalarına tıkıştırmış bile olsa sağlamlaştırılmış kasası ve menteşeleri bükülme ve gerilmelere büyük direnç gösteriyor. Ayrıca, köşelerden korumalı yapısı ve kauçuk tamponlu klavye çevresi Chromebook'u daha fazla koruyarak, 122 cm'e kadar düşüşleri tolere edebiliyor. Bu özellikler Chromebook'un taşınırken tepetaklak devrildiğinde veya kazara masadan yere düştüğünde korunmasını garanti ediyor. Arka kasasındaki kayma önleyici dokusu cihazın kavranmasını kolaylaştırıyor ve öğrencilerin ellerinden kayıp düşmesini önlemeye yardımcı oluyor.

Acer Chromebook 11 N7 (C731) 330 ml suya kadar dökülmelere karşı koruma sağlayan sıvı dökülmesine dirençli bir klavyeye sahip. Klavye ve touchpad'in altındaki oluk sistemi suyu kasanın alt kısmından boşaltarak dahili parçalardan uzaklaşmasını sağlıyor. Chromebook 11 N7'ye (C731) gelen bir diğer yeni özellik ise tuş kapaklarının öğrenciler tarafından kolayca çıkarılmasını önleyen gömme tuşlu klavye tasarımı. Ek olarak, klavye birçoğu daha yeni klavye kullanımını öğrenmekte olan öğrencilere kusursuz bir yazı yazma deneyimi sunmak için tasarlandı.

Acer Chromebook 11 N7 (C731) serin ve sessiz çalışma sağlayan bir tasarıma sahip. Böylece, zaten öğrencilerle dolu bir sınıfa fazladan gürültü eklenmemiş oluyor. Aynı zamanda, hava akışı sorunları ve toz dağılması gibi sorunlara yol açabilen havalandırmaya gereksinimi olmadığı için güvenilirlik artmış. 

Yeni Acer Chromebook 11 N7'nin – hem dokunmatik olmayan ekranlı C731 hem de IPS dokunmatik ekranlı C731T – birçok modeli 16GB veya 32GB eMMC depolama ve 4GB RAM ile temin edilebilecek.(7) Eğitim sektöründeki ve ticari müşteriler Ocak ayında Kuzey Amerika'da 229.99 $'dan ve Şubat ayında EMEA'da 299 €'dan başlayan fiyatlarla cihazı temin edebilecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!