Acem Tekkesi’nde Nazif Demirel Buluşması

Güncelleme Tarihi:

Acem Tekkesi’nde Nazif Demirel Buluşması
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 12:32

Gazeteci-yazar Nazif Demirel'in ölümünün 7. yılı anısına düzenlenen, 'Nazif Demirel Türkiye Kulüplerarası 3 Bant Bilardo Yükselme Ligi' müsabakaları için gelen Samsun’a gelen sporcular ve gazeteciler İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi’nde buluştu.

Gazeteci-yazar Nazif Demirel’in ölümünün 7. yılı anısına düzenlenen, ’Nazif Demirel Türkiye Kulüplerarası 3 Bant Bilardo Yükselme Ligi’ müsabakaları için gelen Samsun’a gelen sporcular ve gazeteciler İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi’nde buluştu.
İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un katkı ve destek vererek ev sahipliğini yaptığı Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mahmut Erdoğan İlkadım Belediyesi Basın Yayın ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Oktay Çakır, gazeteciler ve 80’i aşkın sporcunun bir araya geldiği programda, bilardo tutkunluğuyla bilinen gazeteci-yazar merhum Nazif Demirel’i anıldı.
“NAZİF DEMİREL ÖRNEK BİR ŞAHSİYET”
Ölüm yıl dönümü dolayısıyla Merhum Nazif Demirel’in anmak için kendilerine gelen teklif üzerine ‘Türkiye Kulüplerarası Bilardo Yükselme Ligi’ müsabakalarını Samsun’da gerçekleştirdiklerini ifade eden Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Ercan, “Nazif Demirel, hem Türkiye’nin hem de Samsun bilardosunun önde gelen isimlerinden birisi. Birçok bilardocunun ve özellikle Samsun bilardosunun üzerinde büyük emeği var. Samsun Gazeteciler Cemiyeti’nden bize böyle bir teklif gelince seve-seve kabul ettik ve turnuvaya da Nazif Demirel’in adını verdik. Bu organizasyona katkı ve destek vererek ev sahipliği İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok’a teşekkür ediyorum” dedi.
Bilardo tutkunu şair, gazeteci,-yazar merhum Nazif Demirel’in yad edildiği program hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!