Acelem var çünkü şampiyonluk kutlayacağız

Güncelleme Tarihi:

Acelem var çünkü şampiyonluk kutlayacağız
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2016 21:30

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, camiadan kendisine “Vodefone Arena’yı neden acele edip açmak istiyorsun” diye sorulduğunu belirterek, “Acele ediyorum çünkü burada şampiyonluk kutlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın mayıstaki seçimli kongresinden önceki son divan kurulu, dün Vodafone Arena’da yapıldı. Üyeler, yeni stadı görme heyecanıyla divana büyük ilgi gösterdi. 500’e yakın kişinin katıldığı divanda yer bulamayan bir üye çöp bidonunu ters çevirip oturdu. Günün eleştiri günü olmadığını belirten Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, “Stat bizim açımızdan açıldı, saha dışı ilk maçımızı bugün yaptığımızı ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

KEŞKE SEBA DA BABAM DA GÖRSEYDİ

DENETİM raporunun okunmasından sonra kürsüye gelen Başkan Fikret Orman, 4 yıllık icraatını anlattı ve yeni stat ile borç konularındaki eleştirilere yanıt verdi.
Siyah beyazlıların başkanı, daha önce stadın yıkılamayacağı ve bitirilemeyeceği şeklinde eleştiriler yapıldığını, bugünse neden açılış için acele edildiğinin sorulduğunu söyledi.
Orman, “UEFA’ya taahhütler verdik. Bunun içerisinde bu stadın açılması da var. Büyüklerimiz bu stadı görsünler diye acele ediyoruz. Süleyman Seba, Uğur Ekşioğlu, Ferhat Özgen ve babam da açılışı görsün, çok isterdim. Bu stada bir an önce dönmek istiyoruz; Beşiktaş şampiyonluğunu bu statta kutlasın diye” dedi.

Haberin Devamı

HÜKÜMET DE MUHALEFET DE DAVETLİ

Stadın açılış tarihini gelecek hafta açıklayacaklarını belirten Orman, “Pazartesi günü bazı birimlerimizle bir araya gelip müzakere edeceğiz. Önümüzdeki hafta stadın açılış tarihini kamuoyuna açıklayacağız” dedi.Stadın nisan ortasında açılması bekleniyor. Seba’nın doğum günü olan 5 nisanda taraftarla bir ön açılış da planlanıyor. Orman, resmi açılışa Cumhurbaşkanı, Başbakan ve siyasi parti liderlerini davet edeceklerini söyledi.

SULTANBEYLİ’DE EV DEĞİL BOĞAZ’DA VİLLA YAPIYORUZ

BUGÜNE kadar yaklaşık 300 milyon liranın harcandığı stadın maliyetinin eleştirildiğini ve Trabzonspor’un stadıyla kıyaslandığını anlatan Fikret Orman, “Bize ‘Yapamayacaksınız, elinizden alınacak’ denilen stadın içindeyiz şu an. Trabzonspor’un stadıyla bizim stadımızın lükslüğü bir değil. Sultanbeyli’deki bir evle Boğaz kenarındaki aynı maliyet mi olur? Yapılan harcama gayet normal” diye cevap verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!