’Abim Geldi’ Oyunu Sarıgöl’de Eğitim İçin Sahnelendi

Güncelleme Tarihi:

’Abim Geldi’ Oyunu Sarıgöl’de Eğitim İçin Sahnelendi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 15:24

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN AYLIK KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ARASINDA YER ALAN "ABİM GELDİ" ADLI TİYATRO OYUNU, MANİSA'NIN SARIGÖL İLÇESİNDE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ DERNEĞİ YARARINA SAHNELENDİ.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür ve sanat etkinlikleri arasında yer alan "Abim Geldi" adlı tiyatro oyunu, Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde Eğitim Gönüllüleri Derneği yararına sahnelendi.
Sarıgöl Belediye Düğün Salonu’nda eğitime destek amacıyla sahnelenen, ’’Abim Geldi’’ adlı tiyatro oyununu Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıç, Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr.Hasan Köse, Sarıgöl Belediyesi birim amirleri, Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hikmet Ertürk, davetliler ve çok sayıda tiyatro sever katıldı. Marc Camoletti’nin yazdığı ’’Abim Geldi" oyununda rol alan Volkan Severcan, Yeliz Şar, Bekir Aksoy, Melda Gür, Pelin Akil, Beyhan Şaşko’nun başarılı performansları izleyenleri gülme krizi geçirtirken, salondan büyük alkış topladılar.
Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, oyundan sonra sahneye çıkarak tiyatro oyuncularını ayrı ayrı tebrik etti. Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hikmet Ertürk’e de çiçek takdim eden Selçuk, ’’Sarıgöl halkı adına, bizleri neşeli saatler geçirdiğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca, oyunu eğitime destek amaçlı olarak sahnelemeniz bizi ayrıca mutlu etmiştir. "Abim Geldi’’ oyunundan elde edilen gelir, ilçemizdeki meslek yüksek okulu için değerlenecektir.’’ dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi’nin derneklerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Sarıgöl Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Hikmet Ertürk ise ’’Tiyatro gelirinden elde ettiğimiz parayla Sarıgöl Meslek Yüksek Okulu’nda yeni açılan sınıfın ses düzeni, bilgisayarları ile diğer ihtiyaçları giderilecek. Bu tür faaliyetlerimiz eğitim için devam edecektir. ’Abim Geldi’ adlı oyunu bizlere başarıyla sergileyen değerli oyunculara da eğitime verdikleri katkıdan dolayı teşekkür ederim.’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!