ABD'ye Zarrab tepkisi: Jürisi alık niyeti tanıdık

Güncelleme Tarihi:

ABDye Zarrab tepkisi: Jürisi alık niyeti tanıdık
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 23:33

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Reza Zarrab’la ilgili davayı eleştirirken, “Türkiye’yi sanık, şarlatanı tanık yapan; jürisi alık, niyeti tanıdık, iddiaları sarsak olan sözde bir hukuk sistemi ayaklarımızın altındadır, sonuna kadar da nefret ve öfkemizin hışmına uğrayacaktır” dedi. Bahçeli, dün MHP grup toplantısında özetle şunları kaydetti:

Haberin Devamı

SOYTARILARIN İTHAMI
“TÜRKİYE, soytarıların ithamıyla değerinden bir şey kaybetmeyecektir. Aziz milletimiz soysuzların çamuruyla duruşundan ve tarihi vakarından asla vazgeçmeyecektir. Türkiye’yi sanık, şarlatanı tanık yapan; jürisi alık, niyeti tanıdık, iddiaları sarsak olan sözde bir hukuk sitemi her zaman, her daim ayaklarımızın altındadır, sonuna kadar da nefret ve öfkemizin hışmına uğrayacaktır. Biz demiyoruz ki, ortada suç yoktur. Biz demiyoruz ki, şarlatan yargılanmasın. Suç nerede işlenmişse hukuki sınırlar orasıdır ve bu da Türkiye Cumhuriyeti’dir. Uluslararası kumpasın hükmü Türkiye’de geçmeyecektir. FETÖ’cülerin intikam arayışları duvara çarpacaktır.

KURULAN TEZGÂHIN ACENTESİ
ABD’de kurulan tezgâhın acentesi, selam mangası gibi hareket ederek doğruluğu yanlışlığı belli olmayan belgeleri pervasızca sallayanlar, Türkiye’ye karşı yeni bir cephe açmak için kollarını sıvayan namertlerdir. İç siyasi hesaplarını ülkemizin karışmasına bağlayan, büyük kongreleriyle ilgili tahkimat yapan, dağınıklıklarını iftira siyasetiyle kapatmaya çalışan işgüzâr ve işbirlikçilerin gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. İçlerinde yalan nefreti kopanlar belge de sallasa, ABD’ye el de sallasa nihai son, kendileri adına utanç verici bir kokuşmuşluk olacaktır.

ADİL VE AHLAKİ BİR UZLAŞMA
Bilindiği üzere 16 Nisan’ı takip eden 6 ay içinde uyum yasalarının çıkması gerekiyordu. Ancak şu zamana kadar bu hedef gerçekleşmemiştir. Temennimiz bütçe sürecinden hemen sonra, hatta yeni yılla birlikte uyum yasalarıyla ilgili zaruretlerin karşılanmasıdır. Biz 16 Nisan şuuruna bağlı kalarak, uyum yasalarının çıkarılması konusunda uzlaşmacı bir siyasi tavır izleyerek, üzerimize düşeni harfiyen yapmanın kararındayız. Uzlaşmadan kaçmadık, kaçmayacağız.

MHP NE DESE YAPILIYORMUŞ!
Türkiye’de iktidar malum ve meydandadır. Partimizle ilgili dedikodu sermayesi üreten çevreler yalanlarına yalan katarak ortalığı karıştırmaya çalışmaktadır. Neymiş, MHP ne derse o yapılıyormuş. MHP iktidara yön veriyormuş. Altını kalın olarak çiziyor ve buradan sesleniyorum: Adalet ve Kalkınma Partisi’nin bir kısım milletvekili ve yöneticisi kaygılanmasın, korkuya kapılmasın. Türkiye Cumhuriyeti’ni yöneten Cumhurbaşkanı’dır, Başbakan’dır, Bakanlar Kurulu’dur ve mesai arkadaşlarıdır. Bunlar da görevlerinin başındadır. MHP şu an için üstlendiği muhalefet görevini 36 milletvekiliyle en etkili şekilde icranın amacındadır. Hükümete desteğimiz terörle mücadelenin başarıya ulaşması içindir. Hükümete desteğimiz dış politikada elinin zayıf olmaması içindir. MHP yerini de yurdunu da bilir. Zamanı geldiğinde, şartlar olgunlaştığında neyin nasıl olacağını da herkes görecek ve bizzat şahit olacaktır.”

'KADINLARIN KATLİNE NEREYE KADAR SEYİRCİ KALINACAK'
Artık kadına şiddet otomatiğe bağlanmış, saldırı ve kaba güç gösterileri iyice kontrolden çıkmıştır. Psikopatlar, cani ruhlular, eli kanlı canavarlar, gözü dönmüş manyaklar kadın, genç kız ve çocuk demeden katletmektedir. Masum bir kadına el kaldırmak, hayatına son vermek elbette barbarlık, elbette alçaklık, elbette katilliktir. Türk töresinde savunmasız bir insana saldırmak, Türk tarihinde mazlum bir cana kastetmek, aşağılık ve affı imkânsız bir suç ve alçalma halidir. Kadınların katline nereye kadar seyirci kalınacaktır? Kadın şiddetine son verilmeden gelişemeyiz, adam gibi adam olamayız. Akan kanı durdurmalıyız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!