Abdullah Topaloğlu göreve devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Abdullah Topaloğlu göreve devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 14:13

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun 3. Olağan Genel Kurulu sona ererken, mevcut başkan Abdullah Topaloğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Haberin Devamı

Topaoğlu, yapılan seçimlerde kullanılan 174 oyun, 106'sını alarak 4 yıl

süreyle yeniden başkanlığa getirildi.

Diğer aday Celalettin Şanlı 67 oy alırken, 1 oy boş kullanıldı. Hazirun cetveline imza atan bir delege ise oy kullanmadı.

Mevcut federasyon başkanı Abdullah Topaloğlu genel kurulda, seçim öncesi yaptığı konuşmada, “25 Ekim 2008'de devraldığım görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştım” diye konuştu.

Kendi döneminde yarışmalara katılımlarda rekorlar kırdıklarını belirten Topaloğlu, “Antalya'da yapılacak yarışmaya 449 minik yavrumuz katılacak. Bu da yeni bir rekor olacak. Bize her konuda her türlü desteği veren Dünya Okçuluk Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener'e teşekkürü bir borç biliyorum. Bütçemizin önemli bir bölümünü kulüplere malzeme konusuna ayırdık. Basketboldan sonra en çok sponsorluk geliri elde eden federasyonuz. Samsung Electronics ile yapılan sözleşme devam etmektedir. Söz konusu sponsorlardan daha alınacak sponsorluk bedeli vardır. Bunlar peyder pey federasyona bütçesine aktarılacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

Genel kurulda yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetleme kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Hüsnü Kocaoğlu, Aydın Yolaç, Volkan Kaynaroğlu, Turhan Menteş, İhsan Gemalmaz, Hakan Çakıroğlu, Mahmut Karaaslan, Cumhur Yavaş, Sami Alan, Fatih Doğan

Disiplin Kurulu: Avukat Erman Cevahir, Avukat Tan Tahsin Zapata, Kadir Günay, Yalçın Ünsal, Ebru Ekşioğlu Kösoğlu

Denetleme Kurulu: Ali Ar, Murat Kaya.

-Notlar-

-Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile Dünya Okçuluk Federasyonu Başkanı ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener de genel kurula katıldı. Genel Müdür Baykan, genel kurulda başkan adayları, delegeler ve basın mensuplarıyla kısa görüşmeler yaptı.

-Bu arada, Okçuluk Federasyonu yeni ana statüsü genel kurulda delegelerin oy çokluğuyla kabul edildi.

-Genel kurulda yer alması gereken 194 delegeden, 175'i hazirun cetveline imza atarak çalışmalara katıldı.

Haberin Devamı

-Öte yandan, başkan adaylarından Celalettin Şanlı'ya oy kullanma hakkı bulunmamasına karşın genel kurulda oy kullandırıldı. Şanlı'nın oy kullandığı 1 nolu sandıkta bir oy rastgele seçilerek, oylamadan çıkartıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!