‘Abdullah’, Efe’nin gençlik aşkıymış

Efe Önbilgin’in Bodrum’da birlikte görüntülendiği ve “Adı Abdullah” dediği yeni sevgilisinin, gençlik aşkı Hüma Sade olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Efe Önbilgin, kızı Ayşe’nin annesi Deniz Akkaya’yla evlenmesi beklenirken bir sürpriz yapmış, Ankara’daki gençlik yıllarında aşk yaşadığı Duygu Hande Ekşi’yle evlenmişti.
2010’da evlendiği Ekşi’den Can adını verdiği bir oğlu olan ünlü televizyoncu, bir yıl sonra boşandı ve oyuncu İpek Özkök’le yeni bir aşka yelken açtı. Ancak bu ilişkisi de fazla uzun sürmedi.
Özkök’le birlikteliğine kısa süre önce nokta koyan Önbilgin, iki hafta önce Bodrum-Torba’daki Casa Dell’Arte Otel’de sarışın bir güzelle görüntülendi, fotoğraflarını çeken muhabirlerin “Arkadaşınızın adı ne?” sorusuna da “Adı Abdullah” yanıtını verdi.
Sarışın güzelin, Önbilgin’in yıllar sonra yeniden bir araya geldiği gençlik aşkı Hüma Sade olduğunu öğrendim. Ankara’da yaşayan ve bir süre önce boşanan Sade’nin de Efe Önbilgin gibi iki çocuğu var.

Haberin Devamı

Muratlarına erdiler

Doğan Ofset Matbaacılık AŞ. Genel Müdürü Vedat Büyükyılmaz’ın kızı Selen Büyükyılmaz, Nurten-Yılmaz Eminoğlu çiftinin oğulları Ahmet Eminoğlu’yla evlendi. Bahçeköy Bahar Country Secret Garden’daki kır düğünüyle hayatlarını birleştiren çiftin nikâh şahitliğini gazeteci yazar Fikret Bila ile AKP Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat yaptı. Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan genç çifti gönderdiği tebrik mesajıyla kutlarken, bir ömür boyu mutlu olmaları temennisinde bulundu.

Tarkan’la göbek attılar

Tarkan, Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’n-daki beş günlük konser serisine önceki akşam nokta koydu. Megastar’ı son konserinde dinlemeye gelenler arasında Azra Akın-Kıvanç Tatlıtuğ, Belçim Bilgin-Yılmaz Erdoğan, Petek Ertüre-Ali Ağaoğlu da vardı. Ünlü isimler, hareketli şarkılar eşliğinde gece boyunca dans edip eğlendi.

Yiyerek 3 kilo verdi

Şeflerin Düellosu adlı yemek yarışmasında jüri üyeliği yapan Nalan Aksoy, geçtiğimiz gün Bodrum’daki Torba Grand Yazıcı Otel’deydi. Programın her bölümünde yarışmacıların hazırladığı yemeklerin tadına bakan Aksoy, düzgün fiziğiyle objektiflere poz verirken “Herkes bana ‘Kilo alırsın’ dedi ama ben yemeklerin tadına bakarak üç kilo verdim” dedi.

Haberin Devamı

Sarayda düğün

Akın Faktoring Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Akın’ın oğlu Ali Akın, Serhat Yağış’ın kızı İdil Yağış’la evlendi. Çırağan Sarayı’ndaki düğün, iş dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Çiftin nikâh şahitliğini Ahmet Akın, Peri Avunç, Okan Özer ve Ünal Acun yaptı. Düğünde konuklar, Serdar Ortaç’ın şarkılarıyla eğlendi.

Yazarın Tüm Yazıları