Abdullah Akça güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Abdullah Akça güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2018 11:34

Abdullah Akça güven tazeledi

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - MANAVGAT Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası'nın genel kurulunda Abdullah Akça yeniden başkan seçildi.

Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası'nın 5'inci olağan genel kurulu, MATSO çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Abdullah Akça ile Durmuş Yıldız'ın aday olduğu genel kurulu Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Öz, Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Sami Dursun Doğan, Servisçiler Odası'nın yeni Başkanı Mustafa Aydın da takip etti.

Genel kurulda divan başkanlığını Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, yardımcılığını ise Alanya Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Velettin Yenialp yaptı. Yönetim, denetim kurulu raporları ile bilançonun okunmasıyla devam eden kongrede başkan adaylarının konuşmasının ardından seçime geçildi.

Odaya kayıtlı 840 üyeden 686'sının oy kullandığı seçimde 470 oy alan mevcut Başkan Abdullah Akça yeniden seçildi. Diğer aday Durmuş Yıldız 214 oyda kalırken, 2 oy geçersiz sayıldı.

Abdullah Akça başkanlığındaki yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluştu; Süleyman Ünal, Ahmet Yaşar Bal, Süleyman Öz, Mehmet Deniz, Hüseyin Kalkan, Celil Çataltepe; Denetim kurulu asil üyeleri; Haşim Işık, Hüseyin Dönmez ve Mustafa Servet Ekizarslan.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!