ABD'den Gaziantep'e 4 ödül

Güncelleme Tarihi:

ABDden Gaziantepe 4 ödül
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 10:51

ABD'den Gaziantep'e 4 ödül

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - DÜNYA'nın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması olan RE/MAX’in geleneksel ödül töreni Amerika Birleşik Devletlerinde (ABD) yapıldı. Los Vegas’daki ödül töreninde Gaziantep merkezli RE/MAX Gökçem ofisi, birisi dünya üçüncülüğü olmak üzere toplam 4 ödül aldı.

Geçtiğimiz yıl RE/MAX’in 97 ülkede faaliyet gösteren 6 bin 500 ofisi arasında dünya dördüncüsü olan RE/MAX Gökçem, bu yıl başarı çıtasını bir basamak daha yukarı yükselerek, dört ödül birden aldı. RE/MAX Gökçem Broker /Owner’ı Uğur Tosun, ticari gayrimenkul alanında dünya genelindeki 100 bin kadar danışman arasında 3.’lük ödülünü kazandı. RE/MAX Gökçem ayrıca, Global Diamond Award Ödülü, Global Hall Of Fame Ödülü ve Global Top 100 Madalyasına layık görüldü.

RE/MAX Gökçem’in ödüllerini RE/MAX Gökçem Broker /Owner’ı Uğur Tosun aldı. Ödül töreninin Uğur Tosun’un doğum gününe denk gelmesi, ödüllere ayrı bir anlam kattı. Las Vegas’daki törende dört ödül birden alan Tosun, “Bugün hayatımın en anlamlı günlerinden birisi oldu. Hayatım boyunca doğum günümde aldığım hediyelerin en anlamlısı bu ödüllerdir. Bu ödülleri çok büyük gurur duyarak RE/MAX Gökçem Ailesi ve ülkem adına aldım. Bu başarıda emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ederim” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!