'AB İklim Eylem Haftası' etkinliği

Güncelleme Tarihi:

AB İklim Eylem Haftası etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2017 17:29

'AB İklim Eylem Haftası' etkinliği

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA)- GAZİANTEP'te, Büyükşehir Belediyesi Ekoloji Bina'da 'AB İklim Eylem Haftası' etkinliği düzenlendi.
Etkinliğe; Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Gabriel Munuera Vinals, Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Beyhan Hıdıroğlu ve diğer katılımcılar katıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Ekoloji Bina'da inceleme yapan protokol üyeleri, bahçede zeytin fidanı dikti.
AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, dikilen fidanların Türkiye ile AB ilişkilerini kökleştirmesi temennisinde bulundu. Etkinlikte GTO Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Şahin ve Vinals'e Gaziantep kutnu kumaşından yapılan tablo hediye etti.
AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Gabriel Munuera Vinals, daha sonra Hıdıroğlu'nu ziyaret edip çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.
Beyhan Hıdıroğlu, 1996 yılında ilki Gaziantep’te kurulan Avrupa Birliği Bilgi Merkezi’nin 20 yıldır gerçekleştirdiği faaliyetlerle oda üyelerini ve halkı Avrupa Birliği konusunda bilgilendirmede farkındalık yarattığını söyledi.
Vinals ise, GTO AB Bilgi Merkezinin başarılı çalışmalarını takdir ettiğini, Türkiye genelindeki 20 AB Bilgi Merkezi içerisinde en aktif çalışma yapan merkez olduğunu ifade etti.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!