A.Gücü’nde avukat tartışması

Güncelleme Tarihi:

A.Gücü’nde avukat tartışması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2012 02:10

Başkan Vekili Mehmet Ural’ın, A.Ş davası ile ilgili açıklamalarına, Mustafa Asım Kahyaoğlu’ndan cevap geldi.

Haberin Devamı

Ankaragücü’nde olağanüstü genel kurul öncesinde bu kez de ‘avukat’ tartışması yaşanıyor. Bir süre önce, kulüp başkan vekili Mehmet Ural’ın, Ankara Hürriyet’te yer alan A.Ş konusu ile ilgili açıklamalarına Avukat Mustafa Asım Kahyaoğlu’ndan cevap gecikmedi.
Ural, internet ortamına da taşınan beyanlarında “Gökçek yönetimince kapatılan A.Ş meselesinde mahkemeye başvurup, davanın yeniden görülmesini sağlayacak adımı attık. Dosya Eylül’den itibaren yeniden açılıp, dava görülecek. Bu arada, hoş olmayan büyük sürpriz yaşadık. Karşı tarafın avukatı, Ankaragücü’nün mevcut davalarını takip eden avukat çıktı. Şok olduk, kaldık” ifadelerinde bulunmuştu.
Avukat M. Asım Kahyaoğlu, “AŞ Davası” diye bahsedilen davanın, 24 Nisan 2009’da MKE Ankaragücü Kulübü tarafından, Ankaragücü Spor A.Ş. aleyhinde, Ankara 4.Fikri Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde açılan 2009/95 esas sayılı “Ticaret Unvanı Terkini, Marka Hakkına Tecavüzün Tespiti ve Önlenmesi” davası olduğunu belirtip, şu bilgileri verdi:
“Bu davaya, ilk olarak MKE Ankaragücü Spor Kulübü vekili olarak, 04 Aralık 2009’daki duruşmada katıldım. O günkü yönetim kurulundan almış olduğum talimatla, davadan feragat ettim. Davanın da feragat nedeniyle, reddine karar verildi. Davada ‘karşı taraf’ Ankaragücü A.Ş’yi, vekil olarak Av. Abdülhamit Gül temsil etti. Bu nedenle, Ural’ın ‘Karşı tarafın avukatı, Ankaragücü’nün mevcut davalarını takip eden avukat çıktı. Şok olduk, kaldık’ şeklindeki ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!