AJANDA
18Kasım:Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Ankara Sanayi Odası (ASO) Meclis toplantısına katılacak.
HİSSELER
YAZARLAR
Vahap Munyar
Türk işadamları için Lübnan zamanı, vizeyi de kaldırırız
Şükrü KIZILOT
Bayrama evinizin vergisini ödeyerek girin
Erdal Sağlam
Güdük hafta ardından bilanço makyaj ayı
Tüm Y Ekonomi Sol Menü Haberlerini Okumak İçin
Önceki Haber     Sonraki Haber

Eskişehir'de 7 kişi zehirlendi

 
ESKİŞEHİR, (DHA)
ESKİŞEHİR'de 7 kişi ısınmak amacıyla yaktıkları kömürden sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Alpu İlçesi'nde mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan 36 yaşındaki Mustafa Kaya ile kızları 15 yaşındaki Fidan Kaya ve 13 yaşındaki Semra Kaya, dün gece çadırda ısınmak için mangalda yaktıkları kömürden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Mustafa Kaya ve 2 kızı 112 ambulansıyla kaldırıldıkları Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

İnönü ilçesi Yenice Mahallesi'nde de dün saat 22.30 sıralarında 42 yaşındaki Hüseyin Çakar, eşi 46 yaşındaki Meryem Çakar ile çocukları 9 yaşındaki Sıdıka Çakar ve 5 yaşındaki İsmail Çakar evlerindeki kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Hüseyin Çakar ve Meryem Çakar, Eskişehir Yunus Emre Devlet, Sıdıka Çakar ile kardeşi İsmail Çakar da Eskişehir Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Mind ile haber kaçırmaya son!
HEMEN YÜKLE
Tıkla haberler cebine gelsin!
 
Yorumlarınızı Yazınız
Bu haber hakkında henüz yorum yok
Diğer Haberler