90 Saniyede Bembeyaz DiÅŸlere KavuÅŸabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

90 Saniyede Bembeyaz DiÅŸlere KavuÅŸabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2012 08:39

Dünya Starlarının gülüşlerinin sırrı, Amerika da The Doctor's programında canlı yayında test edildi.

Haberin Devamı

DiÅŸlerinize ve gülümsemenize önem veriyorsanız tonlarca para harcamanıza gerek yok. Bembeyaz diÅŸlerinizle güvenle gülecek ve kendinizi daha mutlu hissedeceksiniz.SaÄŸlıklı ve  hijyenik olan Spray White 90 diÅŸlerinizdeki lekeleri ve sararmaları ilk denemeden sonra 7 tona kadar beyazlatmanıza yardımcı olacaktır. Â

Son yıllarda diş beyazlatmak için, bembeyaz dişlere sahip olmak için çaba sarf ettiğimiz bir gerçek. Bir çok ünlünün kullandığı Spray White 90 ile sadece 90 saniyede bembeyaz dişlere sahip olabilirsiniz. Daha genç, daha çekici ve çok daha güvenli bir gülümseme ile sevdiklerinizin gözlerini kamaştırabilirsiniz. Artık diş beyazlatma yöntemlerini araştırmanıza gerek yok. Spray White 90 ile sadece 90 saniyede özgürce gülümseyebilirsiniz.Resmi Sayfasından video yu izlemek için tıklayın.

/images/100/0x0/55eb434af018fbb8f8b5d730

Haberin Devamı

Spray White 90 diş beyazlatıcı ve koruyucu spreydir. İlk kullanımda bile dişleri 4 tona kadar beyazlamasına destek verdiği defalarca gözlemlenmiştir. Sürekli olarak kullanımda ise dişleriniz 7 ton beyazlamasına yardımcı olacaktır. Amerika' da bir çok testten geçirilerek piyasaya sunulan Spray test edilmiştir.
Spray White 90 ABD'de yayınlanan en seçkin tv programlarından The Doctors' da canlı yayında test edilmiş ve tam not almıştır.

SPRAY WHÄ°TE 90' NASIL BEYAZLATIR?

Spray White 90 yaygın olarak diÅŸleri beyazlatmak için kozmetik te kullanılan hidrojen peroksit içerir.Â

Dişe uygulandığında , hidrojen peroksit, su ve hidrosil iyonlar ayrılır. Bu iyonlar ağızda yayılarak gıdalar, sigara, kahve, çay vb. maddeler yüzünden oluşan lekeleri dişlerinizden ayırır. Bu sayede dişlerinize daha beyaz ve parlak bir görünüm verir. Ayrıca Spray White 90'nın yanında verilen WOW Enhancing Oral Rinse gün boyu ağız içinde hijyen sağlar ve oluşabilecek sararmalara, lekelere ve bakterilere karşı koruma görevi üstlenmeye yadımcı olur.

Kullanımı kolay, güvenli ve hijyenik bir diş beyazlatma yöntemi arıyor ve bembeyaz dişlere hemen sahip olmak istiyorsanız Spray White 90 tam size göre. Üstelik tanıtım fiyatı ile!!!

Haberin Devamı

UZMANLAR DA AYNI FÄ°KÄ°RDE...

"Bu kadar hızlı işe yarayan ve kullanımı bu kadar kolay olan başka hiçbir şey görmedim."
John Dehner DDS - Northwestern Universitesi
"Estetik ve restoratif diş hekimliğinde 43 yılın üzerinde deneyime sahiptir."

"SPRAYWHITE kliniğim içindeki tüm diş beyazlatma sistemlerini demode hale getirdi."
Paul Hoyt DDS - Loyola DiÅŸ HekimliÄŸi Okulu, Chicago, IL San Francisco, CA
"38 yılın üzerinde kozmetik diş hekimliği yapmaktadır"
 
Gülüşünüz ve mutluluğunuz bizim için önemli. Ya sizin için önemli mi?

Ayrıca üründen memnun kalınmazsa firma Müşteri Memnuniyeti ve iade garantisi veriyor. Kısa süreli tanıtım fiyatı ile karşınızda..

Parlak bir gülümseme için...

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!