9 şahitli düğün

Güncelleme Tarihi:

9 şahitli düğün
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2007 00:00

Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün’ün kızı Burcu Aygün ile İşadamı Bereket Öner’in nikah şahitliğini dokuz kişi yaptı. Şahitler arasında Süleyman Demirel, 4 parti genel başkanı, 2 bakan, 2 de işadamı vardı.

Bereket ile Burcu’nun nikah şahitliklerini tam 9 kişi üstlendi. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Saadet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve damadın yakını Aslan Salman, genç çifte şahit oldular. Nikahı Sincan Belediye Başkanı Hasan Altın kıydı.

2 BİN KİŞİLİK DÜĞÜN

Bilkent Otel’de gerçekleşen düğüne yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Davetliler arasında siyaset ve iş dünyasının ileri gelen isimlerinin yanı sıra emekli komutanlar ve yüksek yargı mensupları da bulunuyordu. Düğüne, eski bakanlardan Ufuk Söylemez, Enis Öksüz, Agah Oktay Güner, Hava Kuvvetleri eski Komutanı Orgeneral İbrahim Fırtına, Ergin Celasun, Tuncer Kılınç, Hurşit Tolon, yüksek yargıdan Sabih Kanadoğlu, Nuh Mete Yüksel, ASO Başkanı Zafer Çağlayan da katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!