80 kabinde devri alem

Güncelleme Tarihi:

80 kabinde devri alem
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2012 00:00

Brezilyalı Cristina Canhos kendi ülkesinin ‘Top Model’ yarışmasını kazandı. Ardından birçok dünya markasının yüzü oldu ve vücut modelliği yaptı. İki yıl önce DJ’lik yapmaya başladığındaysa kimse kabinde bu kadar iyi olacağını tahmin etmiyordu. Kısa sürede dünya turnesine çıktı. Geçen hafta Bacardi’nin 150. yıl partisi için geldiği Bodrum’da buluştuk, hikâyesini dinledik.

Haberin Devamı

Sao Paulo’da küçük bir yerde doğdum. Tam anlamıyla bir kasaba kızıyım. Üç erkek, bir kız kardeşim var. Hikâyem bir gün sokakta yürürken başladı. Kız kardeşimle yanımıza ‘Süper Model’ yarışmalarını yapan bir adam geldi. “Brezilya’da çok ünlü bir marka için kendimize yüz arıyoruz” dedi. Başta yarışma işine sıcak bakmadım ama beni ikna etmeyi başardı. 2001’de Brezilya’da düzenlenen ‘Top Model’ yarışmasını kazandım. İki hafta sonra Paris’teydim. Armani ile bir parfüm kampanyasında çalıştıktan sonra Milano’ya taşındım ve 10 yıl orada çalıştım. Ayrıca Vogue ve Elle gibi dergilerde yer aldım.

BREZİLYALI KADINLARIN DOĞUŞTAN SEKSAPELİ VAR

Sırrım gözlerimin güzelliği ve belimin inceliği. Fotoğraflandığım sırada vücudumla karşı tarafa verdiğim enerji de çok önemli. Vücut modeli olduğum için La Perla, Intimissimi gibi dünyaca ünlü iç çamaşırı markalarıyla çalıştım. İç çamaşırlarını ben de çok seviyorum. Çok büyük bir koleksiyonum var. Romantik modeller hoşuma gidiyor.
İç çamaşırı mankeni olmak benim için hiçbir zaman problem olmadı. Çünkü Brezilyalıyım ve biz doğuştan böyleyiz. Bir de Brezilyalı kadınların her zaman seksapeli vardır. Hayat doluyuz. İnsanların ne düşündüklerini umursamadan yaşıyoruz.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb3a1bf018fbb8f8b39f29

GAZETECİLİK OKUDUM AMA HEYECAN DUYMADIM

Modelliğin yanında sevdiğim bir işi bulmam çok zordu. Önce gazeteci olmak için ABD’de UCLA’da eğitim aldım ve mezun oldum. Bir magazin dergisinde yazı yazmaya başladım. Ama modellik kadar heyecan duymadım ve işi bıraktım. Sonra bir arkadaşımdan büyük bir partide DJ’lik yapma için teklif aldım. Çalacağım yere gittim. Profesyonel DJ’lerden yardım istedim. Farklı sound’lar ve müzik türlerinden şarkıları içeren oldukça geniş bir set oluşturdum.

KISA SÜREDE 80 FARKLI MEKÂNDA DJ’LİK YAPTIM

İlk DJ performansımdan çok iyi geri dönüşler aldım. Kısa sürede dünya turlarına başladım. Meksika, Panama, İspanya, Los Angeles, Napoli gibi 80’e yakın yerde, iyi gece kulüplerinde müzik yaptım. Beni önceleri müziğim için değil sadece bir model oarak ismim için çağırıyorlardı. Ama müziğim onları o kadar etkiledi ki ikinci hatta üçüncü kere aynı mekânda yeniden müzik yapmam için davet edildim. Piyano ve armonika da çalıyorum. Yakında çıkacak bir albüm
projem de var.

Haberin Devamı

KLASİK BİR SEKSİYİM

Kabinde açılıp saçılmayı sevmiyorum. Klasik bir seksiliğim olsun istiyorum. Topuklu ayakkabı üzerine seksi elbiseler giymeye bayılıyorum. Kabindeyken benimle uzaktan flörtleşenler oluyor ama yemek veya arkadaşlık teklifleri gelmiyor. Şimdi Meksikalı bir DJ ile görüşüyorum. Yanında işini anlayan ve seni destekleyen birinin olması çok önemli; sizin için “O benim sevgilim” diyen... Ben hâlâ yalnızım.

BEDELİNİ AİLEMDEN UZAK KALARAK ÖDEDİM

Hayatta her şeyin bir bedeli var. Ben de ailemden uzak kalarak ödedim bu bedeli. Belki çok hafif bir şey gibi görünebilir ama gerçekten onlardan uzakta olmak çok üzücü. Geçen sene babam kalp krizinden öldü ama yanında değildim. Ondan önce bir trafik kazasında erkek kardeşimi kaybettim ve yine ailemin yanında olamadım.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!