8 Yıllık Taşıma Su Çilesi Son Buldu

Güncelleme Tarihi:

8 Yıllık Taşıma Su Çilesi Son Buldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2015 14:04

NAZİLLİLİ HAYVAN YETİŞTİRİCİSİ DURNEL ÇAKALOĞLU'NUN SU SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Aydın Büyükşehir Belediyesi, belediyeciliğin asli görevlerini sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürmeye devam ediyor. Türkiye’de fark oluşturan belediyecilik anlayışıyla doğrudan vatandaş odaklı çalışma yaptıklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yıllardır devam eden sorunları günler içinde çözüme kavuşturduklarını belirttiler.
TAŞIMA SU ÇİLESİ SON BULDU
Nazilli ilçesi Prof. Muammer Aksoy Mahallesi’nde ikamet eden ve tek geçim kaynağı hayvancılık olan Durnel Çakaloğlu isimli vatandaşa Aydın Büyükşehir Belediyesi yardım eli uzattı. Büyükşehir yasası öncesinde belediyeye defalarca başvuru yaptığını ve bir sonuç alamayınca hayvanlarının su ihtiyacını 8 yıl boyunca taşıma su ile sağladığını ifade eden Çakaloğlu, Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yaptığı başvurunun üzerinden çok geçmeden hemen olumlu bir cevap aldığını ve ASKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışmalara başladığını söyledi. Bunca yıl yaşadığı mağduriyetin 2 günlük bir çalışma ile bittiğini görmenin hem sevindirici hem de şaşkınlık verici olduğunu söyleyen vatandaş Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.
“HAYVANCILIK SU TARİFESİYLE HAYVANCILIĞA DESTEK”
Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara destek amacıyla sunulan “hayvancılık su tarifesi” kapsamında 480 metrelik hat çekildi. Çalışmalar dün akşam saatleri itibarı ile tamamlanıp Nazilli ASKİ ekiplerince Durnel Çakaloğlu’nun sayacının bağlandığı açıklandı.
“DÜĞÜN HEDİYESİ OLDU”
Çalışmaların tamamlanmasının ardından tarife ve abonelik hakkında bilgi verilen vatandaş;
“ Bir hafta sonra hanemizde düğün var onca telaşın içinde bu sıkıntımızın son bulması düğün hediyesi oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na çok teşekkür ederim. Hem çilemizi bitirdiği hem de biz hayvancılıkla uğraşan hemşerilerini unutmayıp ucuz su tarifesi sağladığı için sağolsun var olsun” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!