8 yeni film vizyonda! Bu hafta hangi filmler vizyona girdi?

Güncelleme Tarihi:

8 yeni film vizyonda Bu hafta hangi filmler vizyona girdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2015 17:08

Sinema salonları bu hafta 1'i yerli toplam 8 yeni filmle şenleniyor. 255 kopya ile vizyona giren yerli komedi En Güzeli filminin yanı sıra Kod Adı: U.N.C.L.E., Kaçış Yok, Geçmişin Laneti, American Ultra, Aşk ve Merhamet, Aşkın Ritmi ve Şeytanın Gözleri filmi izleyici ile buluşuyor.

Haberin Devamı

Sinema tutkunlarını heyecanlandıracak haftalardan birine giriyoruz. Bu hafta vizyona giren yeni filmler sinemaseverleri aksiyon, dram, korku ve eğlenceye doyuracak! Haftanın tek yerli filmi En Güzeli, eğlenceli vakit geçirmek isteyen izleyicilere bol kahkaha vadediyor. 1960'lı yılların TV dizisi olarak büyük ün kazanan Kod Adı: U.N.C.L.E. beyaz perdeyi ziyaret eden filmlerden birisi. Süperman olarak da hafızalarımıza kazınan Henry Cavill'i başrolde izleyeceğimiz filmde ayrıca Hugh Grant ve Armie Hammer gibi isimler de yer alıyor. İşte bu hafta vizyona giren filmler ve detayları.

EN GÜZELİ

8 yeni film vizyonda Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Şov Bizinıs, Sizi Seviyorum ve Son Ders: Aşk ve Üniversite gibi filmlerin hem senaryosunu hem yönetmenliğini üstlenen Mustafa Uğur Yağcıoğlu, yazıp yönettiği filmlere bir yenisini daha ekledi. Yazıcıoğlu'nun kamera arkasına geçtiği En Güzeli filminin başrollerini Erkan Can, Mehmet Özgür, Cem Kılıç ve Fıat Çöloğlu gibi isimler üstleniyor. Film, 3 kafadar arkadaşın çalışmak için gittikleri Antalya'da yaşadıkları birbirinden ilginç olaylar silsilesini konu alıyor.

 

Haberin Devamı

KOD ADI: U.N.C.L.E.

8 yeni film vizyonda Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Bu yılın iddialı aksiyon filmlerinden biri olan Kod Adı: U.N.C.L.E. aksiyon tutkunlarının dikkatini çekecek olan filmlerden biri. Başrolünde Man of Steel ve Batman v Superman: Dawn of Justice filmlerinin Superman'ı Henry Cavill'in başrolü üstlendiği film, 1960'lı yılların öne çıkan TV dizisinden beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmde Cavill'in yanı sıra Armie Hammer, Alicia Vikander, Hugh Grant, Elizabeth Debicki, Iared Harris gibi isimler de yer alıyor. Guy Ricthie'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Kod Adı: U.N.C.L.E., Amerika-Rusya soğuk savaşının zirvede olduğu dönemlerde geçiyor. Film, birbirine kanlı olan bir Amerikan ve bir Rus ajanının, gizemli bir örgütü ele geçirebilmek için güç birliği yapmalarına odaklanıyor.

 

KAÇIŞ YOK

Haberin Devamı

8 yeni film vizyonda Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Karantina, Şeytan ve Derin Kabus gibi önemli korku-gerilim filmleriyle bu alandaki maharetlerini konuşturan John Erick Dowdle, yeni filmi Kaçış Yok ile aksiyon ve gerilimi sinema izleyicisine hissettirmeyi amaçlıyor. Başrollerini Owen Wilson ve Lake Bell'in üstlendiği filmde onlara Pierce Brosnan, Russell Geoffrey Banks, Sterling Jerins ve Clarie Geare eşlik ediyor. Film, Jack (Owen Wilson) ve ailesinin isyancıların kuşatması altında olan Asya ülkesinde hayatta kalma mücadelesine odaklanıyor.

 

GEÇMİŞİN LANETİ

8 yeni film vizyonda Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Sinema dünyasına damga vuran Testere serisinin yönetmenlerinden olan Kevin Greutert, farklı bir korku filmi olan Geçmişin Laneti'nin yönetmenliğini üstleniyor. Senaryosunu Lucas Sussman'ın yazdığı filmde Isla Fisher, Anson Mount, Jim Parsons ve Eva Longoria gibi isimler yer alıyor. Haftanın önemli korku filmlerinden biri olan Geçmişin Laneti, Eveleigh ve David çiftinin yaşadığı korkuç trafik kazasından sonra başlarına gelen esrarengiz olayları merkeze alıyor.

 

Haberin Devamı

AMERİCAN ULTRA

8 yeni film vizyonda Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Aksiyon ve komedinin harmanlandığı American Ultra, İran kökenli İngiliz yönetmen Nima Nourizadeh'in ikinci uzun metrajlı filmi olarak beyaz perdedeki yerini alıyor. Sosyal Ağ filminde Mark Zuckerberg olarak karşımıza çıkan Jesse Eisenberg ve Alacakaranlık serisinin Bella Swan'ı olarak ünlenen Kristen Stewart, American Ultra filminde başrolde! Eisenberg'in hafızasını yitirmiş bir ajan olan Mike'ı canlandırdığı filmde Kristen Stewart ise Mike'ın sevgilisi Phoebe rolünü üstleniyor. Film, evlilik teklifi için hazırlanan Mike'ın gizli kimliğinin ortaya çıkmasıyla ortalığın karışması ve kaçmak zorunda olan çiftin maceralarına odaklanıyor.

 

AŞKIN RİTMİ

Haberin Devamı

8 yeni film vizyonda Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Dj ve müzik öğelerinin ön planda olduğu Aşkın Ritmi, Dj Cole'un hikayesine odaklanıyor. Ailem İçin ve Kötü Komşular filmleriyle adından bir kere daha söz ettiren Zac Efron bu sefer bir Dj olan Cole Carter karakterinde karşımıza çıkıyor. Filmde Efron'un yanı sıra geçtiğimiz yıl vizyona giren Gone Girl filminde izleme şansı bulduğumuz Emily Ratajkowski ve Wes Bentley yer alıyor. Senaryosunu ve yönetmenliğini Max Joseph'in üstlendiği Aşkın Ritmi; Dj Cole (Efron), DJ James (Bentley) ve James'in kendisinden yaşça küçük olan sevgilisi Sophie (Ratajkowski)'nin aşk üçgenine odaklanıyor.

 

AŞK VE MERHAMET

Haberin Devamı

8 yeni film vizyonda Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

2013 yılında vizyona giren ve Oscar kazanan 12 Yıllık Esaret filminin prodüktörlüğünü üstlenen Bill Pohlad'ın ikinci yönetmenlik denemesini Aşk ve Merhamet ile yapıyor. Elizabeth Banks, John Cusack, Paul Giamatti ile Paul Dano’nun başrolleri üstlendiği film, 1960'lı yılların popüler müzik grubu Beach Boys'un kurucusu olan Brian Wilson'ın hayatına odaklanıyor. Wilson'ın gençlik halini Paul Dano canlandırırken yaşlanmış haline ise John Cucack hayat veriyor.

 

ŞEYTANIN GÖZLERİ

8 yeni film vizyonda Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Kevin Kölsch ile Dennis Widmyer ikilisinin hem yönetmenliğini hem senaryosunu üstlendiği Şeytanın Gözleri, başrolü üstlenen Alex Essoe'nun büyüleyici performansıyla ön plana çıkıyor. Haftanın bir diğer korku filmi olan Şeytanın Gözleri, Holywood'un hırs ve rekabet dolu dünyasında genç ve hevesli olan Sarah'ın film yıldızı olmak için verdiği büyük çabasına odaklanıyor. Yıldız olabilmek için gizemli bir film yapımcısıyla anlaşan Sarah kendisini geri dönüşü olmayan, esrarengiz bir Holwood tarikatının içinde bulur. Filmde Essoe'nun yanı sıra Amanda Fuller, Noah Segan ve Fabianne Therese gibi isimler yer alıyor.

8 yeni film vizyonda Bu hafta hangi filmler vizyona girdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!