8 yaşındaki Naz'ın ilk eseri 'Zunzun Uzayda'

Güncelleme Tarihi:

8 yaşındaki Nazın ilk eseri Zunzun Uzayda
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 16:50

8 yaşındaki Naz'ın ilk eseri 'Zunzun Uzayda'

Haberin Devamı

DERİNCE(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ Derince Çınarlı İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Naz Ünözkan'ın ilk masal kitabı 'Zunzun Uzayda' yayınlandı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Naz Ünözkan'ı tebrik etti.

Çınarlı İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Naz Ünözkan yazarlık serüvenine 'Zunzun Uzayda' adlı masal kitabıyla başladı. Naz Ünözkan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'u ziyaret ederek masal kitabını tanıttı. Başkan Ali Haydar Bulut'a kitabını hediye eden Naz Ünözkan, yazarlık yolculuğuna çok kitap okuyarak başladığını söyleyerek, "Yazmaya başlamadan önce bir kitabın nasıl yazıldığını çok kitap okuyarak öğrendim. Bununla beraber hayal gücüm de aynı oranda gelişti. Hatta okuduğum bazı kitapları gece uyumadan yastığımın altına koyuyorum. Arkadaşlarımın da benim gibi çok okuyarak kendilerini geliştirmesi gerekiyor. Onlar da bu sayede kitaplar yazabilir" dedi.

Hazırlık aşamasında olan üç masal kitabının daha bulunduğunu belirten Naz Ünözkan, 'Zunzun Denizde' adlı masal kitabıyla ikinci eserine imza atacağını da söyledi. Naz'ı tebrik eden Ali Haydar Bulut, "Naz kızımızın böyle bir çalışmaya imza atması bizleri hem gururlandırdı, hem de sevindirdi. İnanıyorum ki yavrumuz kendisini daha da geliştirerek önemli kitapları okuyucunun beğenisine sunacaktır. Henüz yolun başında olan Naz'ın gelişimi için hepimize büyük görevler düşüyor. Öncelikli olarak ailesi ve öğretmenleri gerekli desteği vererek yavrumuzun ilerlemesine katkı sağlamalı. Bizler de yavrumuz için elimizden gelenin en iyisini yapmak için gayret edeceğiz. Kızımız henüz 8 yaşında. Umuyorum ki bu gayreti diğer çocuklarımıza da örnek olacaktır" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!