8 adımda deri pantolonlarla mükemmel görünün

Güncelleme Tarihi:

8 adımda deri pantolonlarla mükemmel görünün
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2017 11:28

Bu sezonun en cool kıyafetlerinden deri pantolonlar mükemmel görünmek için anahtar parçalardan.

Haberin Devamı

Kış aylarının en asi görünümlerinin başrol oyuncusu olan deri pantolonlar bu sezon da en sofistike kombin seçenekleri ile karşımızda. Gerçek deri pantolonların yanında suni deri pantolonlar da kaliteli görünümleri ile gerçeklerini aratmıyor. Deri pantolon seçerken vücut tipinize uygun seçimler yapmak da doğru deri pantolon kombini yapmanın sırlarından biri. Geniş kalçası olanlar yeni trendlerden olan bol tipte deri pantolonlarla daha ince bir görüntü elde ederken ince hatlara sahip olanlar ise skinny deri pantolonlarla seksi ve modern bir görüntü yakalayabilir. İşte harika deri pantolon kombinleri;

1. Deri pantolonlarınızı sokak stiline uyarlayın

Bol kesimli şalvar tipi deri pantolonlar dar boğazlı kazaklarla ve asker postalları ile birlikte kombinlendiğinde inanılmaz cool bir hava yakalamanızı sağlıyor. Bu kombinle ister oversize bir mont isterseniz de uzun kumaş bir palto giyin her türlü çok havalı görünebilirsiniz.

Haberin Devamı

2. Skinny pantolon ve sweatshirt birlikteliğine şans verin

Skinny deri pantolonlarınızı sezonun en hit parçalarından olan dökümlü sweatshirt modelleri ile kombinleyerek görüntünüze güncel bir hava katın. Görünümünüzü sneaker veya loafer tarzı ayakkabılarla daha spor şık bir tarza büründürün.

8 adımda deri pantolonlarla mükemmel görünün

3. Düz paça pantolonları ceketlerle tamamlayın

Düz paça deri pantolonlar giyeni daha dengeli vücut hatlarına kavuşturur. Basen sorunu olan kişiler bu tip pantolonları uzun boyfriend ceketlerle tamamlayarak fazla kilolarını güzel bir şekilde kamufle edebilirler.

4. Dar deri pantolonları transparan bluzlarla birlikte giyerek geceye hazırlanın

Deri pantolonların en iyi eşlikçisi olan seksi ve transparan bluzlerinizi stiletto ayakkabılarla geceye uyarlayın ve tüm bakışları üzerinize çekin.

8 adımda deri pantolonlarla mükemmel görünün

Haberin Devamı

5. Kürk yelek ve skinny pantolonlarla en alımlı siz olun

Skinny deri pantolonların en iyi eşlikçisi olan kürk yelekleri içine gömlek veya dar triko kazaklarla birlikte giyin ve alımlı bir görünüme kavuşun.

6. Uzun tuniklerle deri pantolonlarınıza hava katın

Uzun tunik modelleri ve skinny pantolonlar harika bir uyum yakalamanızı sağlar. Deri ve tunik kombininizle çabasız bir şıklık yakalamaya hazır olun.

8 adımda deri pantolonlarla mükemmel görünün

7. İpek bir bluz ve yüksek bel deri pantolonla sofistike görünün

İpek bir bluz ve yüksek bel deri pantolonunuzla en iddialı mekanlarda bile göz alıcı görünebilirsiniz. Kaliteli ve elegan bir havada olan bu kombininizi stiletto ayakkabılarınız ile daha alımlı hale getirmek sizin elinizde.

Haberin Devamı

8. Deri pantolon ve jean birlikteliğine şans verin

Sokak stilinin vazgeçilmezlerinden olan deri pantolonlarınızı jean ceketlerle ve t-shirtlerle birlikte giymeyi deneyin. Stil sahibi ve havalı bir imaj yakalamak için bootielerle kombininizi tamamlayın.

BAKMADAN GEÇME!