8-0 olması imkansız

Güncelleme Tarihi:

8-0 olması imkansız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2010 10:08

Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho, 29 Kasım Pazartesi günü La Liga'da oynayacakları Barcelona maçı için "El Clasico'da 8-0 olması imkansız" dedi.

Şampiyonlar Ligi'nde Ajax'a karşı yarın yapacakları maçla ilgili olarak basın toplantısı düzenleyen Mourinho, daha çok Barcelona maçıyla ilgili sorulara maruz kaldı. Barcelona'nın ligde geçen hafta deplasmanda Almeria'yı 8-0 yenmesinden sonra Cristiano Ronaldo'nun "Bakalım pazartesi günü Real Madrid'e 8 atabilecekler mi" demesi ve ardından Barcelonalı futbolculardan Bojan Krkiç'in "1-0 yeter" şeklinde sözleri, basın toplantısında Mourinho'ya da yöneltildi. Portekizli teknik adam, "Eğer bazıları Barcelona'nın Real Madrid'e 8 gol atacağını veya tam tersini düşünüyorsa, bana bu imkansız gibi geliyor. Futbolda imkansızlardan konuşulamaz ama bence yüksek düzeydeki iki takım arasında normal bir sonuç değil. 8-0'lık bir sonuç bu maçta olası bir sonuç değil" dedi.

Mourinho, Ajax karşısında Carvalho, Khedira ve Higuain'in kadroya alınmamalarının, Barcelona maçını düşünmekle bir ilgisi olmadığını da savundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!