79 TL'ye 'Darbe biblosu'

Güncelleme Tarihi:

79 TLye Darbe biblosu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2016 13:20

79 TL'ye 'Darbe biblosu'

Haberin Devamı

Cafer ZENGİN/KAYSERİ, (DHA) - DARBE girişimi nedeniyle internet üzerinden '15 Temmuz Demokrasi Günü' biblosu satışına başlandı.
15 Temmuz darbe girişimin ardından meydanlarda 'Demokrasi nöbetleri' devam ederken bazı çevreler de bu duruma dikkat çekmek hem de ticari kazanç sağlamak için harekete geçti. Son günlerde özellikle internet üzerinden satışa sunulan '15 Temmuz Demokrasi Günü Biblosu' da bunlardan biri. 'Darbe girişimi hatırası' olarak nitelendirilen ve üzerinde bir tankı durdurmaya çalışanların maketleri ile altında 'Şüphesiz ki zafer inananlarındır, Allah yar ve yardımcınız olsun. Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı' yazısının bulunduğu biblonun fiyatının 119 TL olduğu ancak, kampanyaile fiyatının ise 79 TL olduğu belirtildi. Bazı internet üzerinden hizmet veren alışveriş sitelerinde satışa sunulan biblonun ürün özellikleri bölümünde ise şu ifadeler yer aldı:
"15 Temmuz Demokrasi Günü Biblosu. Türk Demokrasi Tarihinin En Önemli Günü. Türk Milleti, Vatan Hainlerinin Sinsice Planlarını Başkomutan ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla bertaraf etmiş ve dünya demokrasi tarihine geçmiştir. 220x120x120 ebatlarında olan 15 Temmuz Demokrasi Günü Biblosunu İş yerinizde, Evinizde ve isteğiniz her yerde gururla sergileyeceksiniz. Kapıda Ödeme Sadece 79 TL."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!