75 TL'ye satılan efsane oyun artık ücretsiz!

Güncelleme Tarihi:

75 TLye satılan efsane oyun artık ücretsiz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2017 10:23

Humble Bundle tarafında müthiş oyun fırsatları kaldığı yerden devam ediyor. Her hafta oyunculara sağlam bir oyunu ücretsiz olarak veren ünlü oyun satış ve bağış sitesi, şimdi de efsanevi Company of Heroes 2 adlı yapımı ücretsiz olarak veriyor.

Haberin Devamı

Windows PC‘nin yanı sıra Mac hem de Linux sistemlerinde çalışabilen bu strateji oyunu, Dawn of War dahil olmak üzere onlarca harika yapımı bizlere kazandıran Relic‘in en iyi oyunlarından biri.

shiftdelete'in haberine göre piyasaya çıktığı dönemde ödüle doymayan CoH 2, İkinci Dünya Savaşı temasını en başarılı biçimde işleyen Gerçek Zamanlı Strateji oyunlarından biri olarak ön plana çıkıyor.

CoH 2 adlı yapımı ücretsiz olarak almak istiyorsanız yapmanız gerekenler gerçekten de çok basit. Buradan Humbe Store’un ilgili sayasına giderek ücretsiz oyununuzu hemen alabilirsiniz. Elbette bunun için öncelikle bir Humble Bundle hesabınızın olması gerekiyor.

Kullanıcı girişi yaptıktan sonra, hemen sağ tarafta yer alan, “FREE for a limited time!” kutusunun üzerine gelin ve normalde değeri 19.99 dolar (Steam‘de 31 TL) olan CoH 2’yi alın. Ardından kullanıcı hesabınızın bağlı olduğu e-posta adresine ücretsiz Steam kodunuz gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!