73 yaşındaki cinsel istismarcıdan skandal savunma: Daha güzel kızlar vardı

Güncelleme Tarihi:

73 yaşındaki cinsel istismarcıdan skandal savunma: Daha güzel kızlar vardı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2016 14:07

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi’nde 2011 yılında yanında çalıştırdığı 12 yaşındaki C.O.’ya cinsel istismarda bulunan 73 yaşındaki Azmi E. Silivri Ağır Ceza Maksmesinde hakim karşısına çıktı. 22 yıl hapis cezasıyla Yargılanan Azmi E. ,”fiziksel olarak kendilerinden çok daha güzel olan bayanlar varken ben gidip çocukla neden uğraşayım?” Diyerek savunma yaptı. Dava 30 Eylül’e ertelendi.

Haberin Devamı

Silivri Ağır Ceza Mahkemesi’nde Görülen davanın 6. Duruşmasına C.O’nun ailesinin yanı sıra Istanbul Barosu ile kadın hakları sivil toplum kuruluşları katıldı. 73 yaşındaki sanık ‘Cebir tehdit veya hile kullanarak Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ ile ‘çocuğun basit cinsel Istismarı’ suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Mağdur C.O.’nın birden kez cinsel istismara maruz kaldığını belirten avukatlar sanığın basit cinsel istismar talebi yerine zincirleme cinsel istismar suçundan yargılamasını istedi.

SAVCI: ZİNCİRLEME İSTİSMAR VAR

Mağdur avukatlarının talebini derlendiren savcı mütalaasında zincirleme cinsel istismarın gerçekleştiğini belirtti. Savcılık mütalaasına karşın savunma yapan sanık Azmi E. Ise cinsel istismar iddiasını red ederek,” fiziksel olarak kendilerinden çok daha güzel olan bayanlar varken ben gidip çocukla niye uğraşayım. Ayrıca hastanede yöneticilik Yaptım orada yüzlerce güzel kız vardı. Niçin bunlara Yönelik böyle bir iddia olmadı?” Şeklinde savunma yaptı. Dava 30 Eylül’e ertelendi

"4 YILDIR ADALET BEKLİYORUZ"

Haberin Devamı

Cinsel istismar olayından sonra kızının iki kez intihara Teşebbüs ettiğini söyleyen baba M.C.,”Kızım 11 Yaşındayken cinsel istismara maruz kaldı. Tam dört Yıldır adliye koridorlarında geziyoruz. Benim kızım 16 yaşına geldi ve hala cinsel istismarın etkisinde. Kızımın istismara uğradığını ıspatlayan iki farklı adli tıp raporu aldık. Ancak buna rağmen 6 duruşma geçti hala karar çıkmadı. Benim kızım iki kez intihara Teşebbüs etti. Iki ay psikolojik tedavi gördü. Artık adaletin yerini bulmasını istiyoruz” dedi.

BAKMADAN GEÇME!