700 milyon liralık proje

Güncelleme Tarihi:

700 milyon liralık proje
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2017 21:47

HALEN devam eden 12 projesi bulunan Sur Yapı, ‘Excellence Koşuyolu’ projesini de satışa çıkardı.

Haberin Devamı

Yatırım değeri 700 milyon TL olacak Excellence Koşuyolu’nda farklı büyüklüklerde 184 daire ve 24 dükkan bulunduğunu  belirten Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “1.5 yıldır bu proje üzerinde çalışıyoruz. İlk 50 daireyi (konut ve home ofis) metrekaresi ortalama 15 bin TL’den satacağız. Halen bölgede bitmiş projelerin metrekare fiyatları 20 bin TL’nin üzerinde” dedi.  Projede arsa sahibi aile ile 10 yıllık bir görüşme süreci yaşadıklarını anlatan Elmas, “10 yıl önce protokol imzalamıştık. Sonra bazı anlaşmazlıklar çıktı. Sonunda anlaştılar ve yine bize nasip oldu” diye konuştu.

KİMSENİN SIRTI YERE GELMEZ

Projenin, Avrasya Tüneli’nin Anadolu Yakası ucuna çok yakın olduğunu vurgulayan Elmas, “Bu nedenle Avrupa Yakasına da çok yakın. Zeytinburnu ve Topkapı’ya 7-15 dakika mesafede. Marmaray metro durağı da çok yakın ve İstanbul’un her noktasına çok kolay ulaşım imkanına sahip. Projenin mimarisinde de Koşuyolu’nun tarihi dokusuna katkı sağlamaya özen gösterdik” dedi. Elmas, 30 aylık teslim süresi bulunan projede satışların diğer projelerinde devam eden ‘Olur Olur Bal Gibi Olur’ kampanyasına dahil olduğunu ve 60 ay vadeye peşinatsız sıfır faiz imkânı bulunduğunu kaydetti. 2016 yılında Sur Yapı olarak yüzde 20’nin üzerinde artış ile 650 milyon lira ciro yaptıklarını hatırlatan Elmas, şöyle konuştu: “2016’da 5 proje satışa sunduk. Bu yıla ise Kağıthane projemizle başladık. Şu anda 12 projemizde satışlarımız devam ediyor. Yıl sonunda 18 proje olacak. Bu yıl 3.6 milyar lira portföy büyüklüğü ve 1 milyar lira ciro hedefimiz var. Türkiye’nin dinamizmine ve bu millete güveniyoruz ve rekorlu büyümeler bekliyoruz. 2016’da 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadık. Ancak 16 Temmuz itibariyle duruma bakmak lazım. Çünkü her şeye sahip çıkan bir milletimiz var ve o yüzden de kimsenin sırtı yere gelmez. Dünya ekonomisi iyi görünmüyor ama bölgemizdeki savaşta durulma var. Referandumu da hayırlısıyla geçirirsek bu yıl çok daha iyi olacak. Çünkü Türkiye daha iyi bir yönetim sistemine kavuşacak. Bize düşen orta sınıfı dikkate alarak proje üretmek ki bu ülkede konuta talep çok güçlü. Yeter ki erişebilir hale getirelim. Son dönemdeki kampanyaların büyük başarısı da bunu gösteriyor.” 

Haberin Devamı

DENİZ MANZARALI AKILLI EVLER

Haberin Devamı

KOŞUYOLU Excellence projesinde 22 katlı bir apartman bloğunda büyük ve deniz manzaralı 4+1, 3+1 ve geniş dubleksler bulunuyor. Az katlı ve çarşı ile iç içe diğer 4 blokta ise 1+1, 2+1 ve dubleks home ofisler var. Projede akıllı ev sistemleri ile güçlü bir teknolojik alt yapı uygulanacak. Bütün odaların aydınlatmaları, dairenin ısınması ve soğuması uzaktan kumanda edilebilecek. Sosyal tesislerde ise her türlü imkân lüks koşullarda sağlanacak. Evlerde teraslar ve geniş balkonlar olacak. Projede açık ve kapalı yüzme havuzları da hizmet verecek. 

BAKMADAN GEÇME!